Férfiakhoz és nőkhöz is szóló kérdés ti mit irigyeltek a másik nemben illetve mit nem?
és itt nem olyan válaszokat várok hogy a pasik beírják, hogy a melleket irigylik mert egész nap azt fogdosnák.
én pl. férfiként irigylem a nőket, hogy nekik a ruhaboltokban 100X több a választási lehetőség és több a különlegesebb extrább darab. És azt, hogy ők sminkel elfedhetik az arcuk szépséghibáit anélkül, hogy furán néznének rájuk. De pl nem irigylem a menstruációt mert borzalmas görcsös fájdalmakkal jár.
Nőkben azt irigylem hogy csak szépek kell hogy legyenek, és akkor alájuk van rakva minden.
NE pontozzatok le, sarkítás volt, túlzás.
És egyben ez a hátrányuk is :P
Irigylem bennük hogy többszöri orgazmusuk van xd
Meg nekik nem kell 190 magasnak lenniük, nem kell 23 centis nemi szerv
Nem kell saját lakás saját autó
Nem kell nekik sok sok millió
Csak cuki pofi
Meg egy kis szerencse.
A prostitúció mint jelenség számomra választ is ad a kérdésre:
- Az egyik nemnek 15 ezret kell fizetnie
- A másik nemnek meg ugyanezért még fizetnek is 15 ezret
Tehát férfiként egy szexért 15 ezret kell fizetned, ami nekem pl másfél napos fizetésem, 12 óra kőkemény munkával. Míg ha nő lennék elég lenne csak negyedórára szétnyitnom a lábam és máris megkeresek ugyanannyit mint férfiként 12 óra kőkemény munkával...
Van a férfiak felső 10-20 százaléka, és az összes nő rájuk hajt. De ha te nem tartozol közéjük akkor férfiként tényleg semmi értelme nincs az életednek.
Míg egy nő ha nem is szép, még mindig kap több tucat ajánlatot (némely még fizetne is).
Illetve a kedvencem az, hogy a nők mindig csapkodják az asztalt, hogy egyenlő jogokat meg egyenlő fizetést akarnak, de a nagy egyenlőség érdekes módon már nem érvényes akkor amikor arról van szó ki hív meg kit. Ha nő vagy egy csomó férfi kifizeti neked az italod vagy az éttermet. Férfiként erre aztán várhatsz...
Nekem soha életemben nem volt előnyöm abból, hogy férfi vagyok. De hátrányom nap mint nap.
Pl a munkahelyre ahová jelentkeztem (hivatalos rendfenntartó szerv) ott többségben vannak a férfiak, így amikor jelentkeztünk akkor a nőket kérdés nélkül felvették, anélkül hogy bármit felkutattak volna, míg minket férfiakat köztük engem is a legapróbb szőrszálakba is belekötöttek és elutasítottak.
Otthon is pl sokkal több verést kaptam mindig ugyanazokért a dolgokért mint lánytestvéreim.
Az isztambuli egyezmény pl tagadja, hogy létezik bármilyen erőszak vagy diszkrimináció férfiak ellen. Konkrétan benne áll, hogy a nő mindig minden esetben áldozat, míg a férfi mindig a tettes. Spanyolországban pl ahol drákói módszerekkel tarthatják be az isztambuli egyezményt ott négyszeresére ugrott a férfiak öngyilkossági aránya.
Ha megnézzük az alkoholisták, drogfüggők, öngyilkosok, hajléktalanok, börtönrabok közt is mind többsége férfi.
Arról statisztika is van, hogy ugyanazért a tettért a férfi vádlottak mindig sokkal (évvekkel) többet kapnak mint a nők.
Szóval férfiként tényleg szívás az élet (feltéva ha nem vagy gazdag és jóképű). Míg nőként ha nem teszel semmit az asztalra csak pusztán azért, mert egy lyukkal a lábad közt születtél alanyi jogon megkapsz mindent.
- Több orgazmus hamarabb idő alatt
- A nőket mindenki szereti, kedvesebbek, elnézőbbek velük, nagyobb eséllyel próbálhatnak ki mindenféle szexet
- nincs annyi elvárás feléjük szex vagy test terén
- megélhetnek a testükből
- nem ítélik el annyira, ha nem heteró
- nagyobb szabadság öltözködés terén
- ha egy nő azt állítja, hogy tett vele valamit egy bizonyos férfi nagyobb eséllyel hisznek neki, mint fordítva
- ha jól néznek ki mindenki megnézi őket
- ha valakinek tetszenek, az kedveskedik velük, meghívja italra stb
- gyereket szülhetnek
- női arccal jobban el lehet adni termékeket, reklámozni (néz csak körül a világban)
- nem várják el tőlük a kemény fizikai munkát, ha van férfi, aki megcsinálja
- kocsmában jobban szeretik a férfiak ha nő szolgálja ki őket (máshol is), több borravalót kapnak
- bensőségesebb, közvetlenebb kapcsolatuk lehet más nőkkel. simán leöltözhetnek barátnőik előtt vagy a testükkel kapcsolatban kikérhetik a véleményüket
És sorolhatnám estig
Amit nem irigylek:
Szexuális zaklatás
Menstruáció
5
Annyit azért hozzátennék, hogy a férfiak is kaphatnak szexuális zaklatást. Pl engem egy csomó meleg férfi környékezett már meg (de ugye mivel férfi vagyok, nyilván nem lehetek áldozat). Egész életemben sokkal több ajánlatot kaptam szexre férfiaktól mint nőktől (meleg férfiaktól több tucatot anélkül, hogy kértem volna, míg egész életemben nőktől csak egyetlen egyet, illetve hiába próbálkoztam több száz nőnél, mindtől csak elutasítást kaptam)
Semmit nem irigylek a nőkben, nagyon nehéz lehet nekik egy férfihoz képest. Negatívumok:
- gyengék
- nagyon oda kell figyelniük a külsejükre
- állandó zaklatásoknak vannak kitéve
- kimondva-kimondatlanul alacsonyabbrendűnek számítanak a társadalomban, kiszolgáltatottabbak
- menstruáció
- anyasággal járó megpróbáltatások
... stb.
Kíváncsian várom a nők válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!