Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit irigyeltél gyerekként...

Mit irigyeltél gyerekként másoktól?

Figyelt kérdés

Nem az alapvető dolgokra gondolok, mint pl étel vagy hasonló (sajnálatos ha ilyen a helyzet), de én inkább a "furább" dolgokra gondolok.

Példa: Sima családi házban nőttem fel és irigykedtem azokra, akik emeletesben laknak és tetőtéri szobájuk van, mert tetszett mindig a döntött falas szoba:D

Hasonló dolgokra gondolok mint a példa.

2023. jan. 31. 18:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
én a tamagotchit
2023. jan. 31. 18:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Matricafüzet
2023. jan. 31. 19:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán voltak játékaink. Úgy nőttünk fel a lány tesómmal.

Pont a kérdéssel kapcsolatban meg is kérdeztem tőle is és tényleg (ő is bele gondolt) így volt.

Szegényebb családban nőttünk fel. Olyan, hogy számítógép vagy konzol még álmunkban sem fordult meg, hogy lehetne olyanunk is.

Tv bambulás, rajzolás, olvasás, (faluban éltünk) csavargással, és garázsban barkácsolással telt minden nyári szünet.

2023. jan. 31. 19:46
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

Gyerekként nem irigykedtem.

Vagyis a saját cuccaimat, pl kinőtt ruhák, mar nem hasznalt dolgok, amiket anyu elakart osztogatni, arra irigy voltam vagy inkább féltékeny.

2023. jan. 31. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mások másoknak szerető családjuk volt, engem meg otthon csak bántottak.
2023. jan. 31. 19:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én arra irigykedtem ha valakinek vele kb egykorú testvére volt.
2023. jan. 31. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
Én arra irigykedtem akit nem vertek meg otthon és volt sajt és párizsi, érted párizsi a hűtőjében és ihattak üdítőitalt. Engem tejberizzsel és kenyérrel etettek és megvertek azért mert 9 évesen a spórolt zsebpénzemből vettem egy két literes Spritot. Meg voltam róla győződve, hogy aki otthon sajtot és párizsit eszik az biztos gazdag.
2023. jan. 31. 20:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kert + trambulin.

Emlékszem, hogy általánosban azt mondtam anyukámnak, hogy "Gáborék gazdagok, mert van trambulinjuk".

Ettől függetlenül tényleg elég gazdagok voltak, de nekem ez jelentette általános elején a gazdagságot.

2023. febr. 1. 00:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigykedtem, inkább csak vágytam:

-tetőtéri szoba (nekem is a döntött fal nagyon tetszett, a mai napig szeretnék majd egy ilyen helyiséget a házba, ha egyszer lemegy a hitel)

- egy testvérre

- közös időtöltést a szüleimmel (hétvégén, és ünnepnap is dolgoztak, ráadásul nagyon sokat)

- előzőből adódóan több dicséretet, érdeklődést felőlem, kedves szavakat (nem volt idejük megkérdezni sosem, mi van velem)

- húsvétra ajándékot (mi nem ünnepeljük a nyulat sehogy sem, az iskolában pedig cikizés tárgya volt, még a tanárok is ufónak néztek minket, hogy még egy csokit sem kapok húsvétra. Nálunk ez nem volt szokás, csak akkor kezdtem rosszul érezni emiatt magam, mikor iskolába kezdtem járni).

2023. febr. 1. 09:27
 20/21 gólyaleves válasza:
100%
Talán azt hogy nem kellett nekik otthon dolgozniuk/segíteni otthoni munkákban
2023. febr. 1. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!