Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon mióta és miért...

Magyarországon mióta és miért lett ekkora divat az áldozathibáztatás?

Figyelt kérdés

Szomorúnak és elkeserítőnek találom, hogy ebben az országban mennyire azt szokás rugdosni aki amúgy is áldozat és aki nem igazán tehet semmiről, míg azokat akiknek igazán lenne vaj a fülük mögött azokat még piedesztálra is emelik.

Például azt itt az oldalon is rég megfigyeltem, hogy igazi kultusza van rugdosni azokat, akiknek önhibájukon kívül nem jön össze semmilyen párkapcsolat. Biztos jól esik szerencsétleneknek, hogy nem elég hogy rondának születtek, vagy csórónak, és emiatt semmi sem sikerült nekik, de még rúgni is kell kettőt abba aki emiatt tönkrement és depressziós meg kilátástalan. Mit gondolnak, nekik nincsenek érzéseik? Vagy ők tehetnek az előnytelen külsejükről? Nem mindenki akar plasztikai sebészhez menni, és pénze sem lenne rá a többségnek... Vagy arról ők tehetnek, hogy a nők a social mediának hála olyan elvárásokat fejlesztettek ki, hogy havi 5 misi meg Mr. Olympia test alatt még szóba állni se hajlandóak már a férfiakkal? Ez ellen ugyan mit tudnának tenni?

És a legdurvább hogy ez teljesen természetes, ezek mögé a kommentek mögé általában több ember áll be mint aki az áldozatok mögé. Ez elképesztően szomorú szerintem. Mikor lett ilyen a társadalom?

2023. jan. 27. 01:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Meg kéne tanulni mondatokat értelmezni. A kérdező hímnemű. Egy önsajnáltatós rinyagép.

Tessék: "Vagy arról ők tehetnek, hogy a nők a social mediának hála olyan elvárásokat fejlesztettek ki, hogy havi 5 misi meg Mr. Olympia test alatt még szóba állni se hajlandóak már a férfiakkal? Ez ellen ugyan mit tudnának tenni?"

2023. jan. 27. 15:25
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

#40 Pedig biztos hogy a kérdező nem nő, ő maga írja a kezdőkomment végén, idézem: "Vagy arról ők tehetnek, hogy a nők a social mediának hála olyan elvárásokat fejlesztettek ki, hogy havi 5 misi meg Mr. Olympia test alatt még szóba állni se hajlandóak már a férfiakkal? Ez ellen ugyan mit tudnának tenni?" Ráadásul tipikus incel panel ez is, duplán egyértelmű.

Az előítélet a társadalom szerencsétlenebb része felé, azzal sem értek egyet! Pontosan a példám a #39-es kommentemben cáfolja ezt. Az én ismerősöm aztán szerencsétlen genetikát kapott de mégse lett incel, és mostanra barátnője is lett. Az meg hogy divat alatt mit értesz nem igazán tudom értelmezni, én pontosan úgy látom inkább hogy incelnek állni lett egyfajta fura divat mostanra. És ennek része hogy mindig a másik a hibás, most látom eljutottunk oda hogy már maga a társadalom a hibás.

Na mindegy én csak el akartam mesélni egy storyt hogy jelezzem régen nagyon nem így mentek a dolgok. És hogy ténylegesen ronda embernek is lett barátnője, mivel tett érte. Vitázni már nem szándékozok, előre tudom mi lenne a forgatókönyv.

2023. jan. 27. 15:31
 43/45 anonim ***** válasza:
0%
Arról nem hallottál, hogy vannak nőgyűlölő femcelek is? Ez megtévesztő mondat is lehet. Találkoztam olyanokkal, akik csak férfitársaságban érzik jól magukat, akár sikeresek, akár nem.
2023. jan. 27. 15:40
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

🤣😂

Próbálod menteni a menthetetlen? Szánalmas vagy.

Miért nem vagy képes belátni, hogy a kérdező hímnemű?

Csak nem magadra ismertél ebben az egészben?

2023. jan. 27. 16:19
 45/45 anonim ***** válasza:
46%

Ok-okozat. A "te idődben" még nem voltak annyira elszállva az igények, ezért nem hallottál erről a jelenségről. De mivel ma már kb mindenkinek hatalmas elvárásai vannak, ezért nyilván aki nem felel meg ezeknek, az háttérbe szorul. Ezekből lesznek az incelek/femcelek.

2023. jan. 27. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!