Magyarországon mióta és miért lett ekkora divat az áldozathibáztatás?
Szomorúnak és elkeserítőnek találom, hogy ebben az országban mennyire azt szokás rugdosni aki amúgy is áldozat és aki nem igazán tehet semmiről, míg azokat akiknek igazán lenne vaj a fülük mögött azokat még piedesztálra is emelik.
Például azt itt az oldalon is rég megfigyeltem, hogy igazi kultusza van rugdosni azokat, akiknek önhibájukon kívül nem jön össze semmilyen párkapcsolat. Biztos jól esik szerencsétleneknek, hogy nem elég hogy rondának születtek, vagy csórónak, és emiatt semmi sem sikerült nekik, de még rúgni is kell kettőt abba aki emiatt tönkrement és depressziós meg kilátástalan. Mit gondolnak, nekik nincsenek érzéseik? Vagy ők tehetnek az előnytelen külsejükről? Nem mindenki akar plasztikai sebészhez menni, és pénze sem lenne rá a többségnek... Vagy arról ők tehetnek, hogy a nők a social mediának hála olyan elvárásokat fejlesztettek ki, hogy havi 5 misi meg Mr. Olympia test alatt még szóba állni se hajlandóak már a férfiakkal? Ez ellen ugyan mit tudnának tenni?
És a legdurvább hogy ez teljesen természetes, ezek mögé a kommentek mögé általában több ember áll be mint aki az áldozatok mögé. Ez elképesztően szomorú szerintem. Mikor lett ilyen a társadalom?
Mert az ilyen rinyagépeken, mint te, kifejezetten jólesik röhögni, azért.
Maximum saját magad meg az életképtelenséged áldozata vagy, nem másoké.
Nem kell nyávogni, mint egy óvodás kislány, és máris senki nem fog hibáztatni.
A magassághoz:
Van egy barátnőm. Nagyon csinos, igényes nő, bár szülés után felszedett pár kilót, de az is jól áll neki. A férje nem tudom, hány centi, én 156 vagyok, és nálam alig magasabb, úgyhogy legyen mondjuk 160. Ettől eltekintve egyébként elég jó pasi.
Szóval ezt a csinos barátnőmet 20 éve folyamatosan csalja a 160 centis seggdugasz férje. (Az is megér egy misét, hogy miért vannak még mindig együtt, de ez most mellékszál). Komolyan, minden ujjára jut nő, és amilyen jellemtelen kis féreg, ezt ki is használja. Nem láttam még a szeretőit, nem tudom, alacsonyak-e, de mindegy is. Kefél orrba-szájba, az a lényeg. Igen, a 160 centijével.
Bármennyire utálom azt a pasit, egy dolgot el kell ismernem: nem egy ilyen kis szánalmas, nyávogó görcs, mint az itteni incelek. Nem siránkozik a 160 centije miatt, hanem sportol, hogy kihozza magából a maximumot. És eléggé úgy tűnik, sikerül is neki.
"Ettől eltekintve egyébként elég jó pasi."
kimondtad a kulcsmondatot. ahogy írtam is néhány válasszal ezelőtt, az ilyen emberek nagy valószínűséggel arcra jól néznek ki, ha már a magasságukat kispórolta a természet. sok alacsony jó pasi van, pl Tom Cruise, Daniel Radcliffe, Elijah Wood, stb. egyik sem egy égimeszelő, de ettől függetlenül még az arcuk meg úgy az összkép jól néz ki. de persze ott van a másik tábor is, akik úgy néznek ki, mint pl Danny DeVito. na szerintem ilyen külsővel már nem tudna égbe-világba szexelni, de cáfoljatok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!