Magyarországon mióta és miért lett ekkora divat az áldozathibáztatás?
Szomorúnak és elkeserítőnek találom, hogy ebben az országban mennyire azt szokás rugdosni aki amúgy is áldozat és aki nem igazán tehet semmiről, míg azokat akiknek igazán lenne vaj a fülük mögött azokat még piedesztálra is emelik.
Például azt itt az oldalon is rég megfigyeltem, hogy igazi kultusza van rugdosni azokat, akiknek önhibájukon kívül nem jön össze semmilyen párkapcsolat. Biztos jól esik szerencsétleneknek, hogy nem elég hogy rondának születtek, vagy csórónak, és emiatt semmi sem sikerült nekik, de még rúgni is kell kettőt abba aki emiatt tönkrement és depressziós meg kilátástalan. Mit gondolnak, nekik nincsenek érzéseik? Vagy ők tehetnek az előnytelen külsejükről? Nem mindenki akar plasztikai sebészhez menni, és pénze sem lenne rá a többségnek... Vagy arról ők tehetnek, hogy a nők a social mediának hála olyan elvárásokat fejlesztettek ki, hogy havi 5 misi meg Mr. Olympia test alatt még szóba állni se hajlandóak már a férfiakkal? Ez ellen ugyan mit tudnának tenni?
És a legdurvább hogy ez teljesen természetes, ezek mögé a kommentek mögé általában több ember áll be mint aki az áldozatok mögé. Ez elképesztően szomorú szerintem. Mikor lett ilyen a társadalom?
Miért titulálja itt magát az ilyen ember áldozatnak? Nem kell itt mártírkodni. Hozd ki magadból a képességeidhez mérten a maximumot. Ennyi.
Mivel a szépség mindenkinél mást jelent, lehet, hogy pont téged lát egy csaj vonzónak, csak mivel te önutálatban szenvedsz, azt hiszed magadról, hogy hű de csúnya vagy, így ez megmutatkozik a külső kisugárzásodon is, amivel elriasztod a potenciális jelölteket is.
Mi lenne, ha a negatív pesszimista felfogásodat pozitívra cserélnéd? Tudod te, hány meg hány ronda embert láttam már kapcsolatban? Sokat. És ők szerinted feljöttek ide rinyálni és sajnáltatni magukat, hogy jaj én szegény áldozat..? Szerintem még az oldalt se ismerik.
Nem vagy áldozat, kérdező. Te saját magad teszed azzá magadat az ilyen gondolkodással. Menj el pszichológushoz!
És még egy kérdés: mit teszel azért, hogy a saját életed jobb legyen?
#9:
Ez nem mese, csak tájékozódni kéne. Tudod, a Gy.k.-n és a Facebook-on kívül is van internet + világ.
1. Az áldozathibáztatás egy idős az emberiséggel.
2. Az incelek nem áldozatok. Az én pasim pl 24 évesen már őszül és kopaszodik is. De ez nem olyan fontos, minthogy nem egy nőgyűlölő, "mindenki hibás csak én nem" kis görcs, mint az incelek. Vagy várj, jobbat is tudok. Olyan régi osztálytársamnak van csaja, aki az iskolában random lehúzta a nadrágját az osztály előtt, az anyja meg akkor is kísérgette, mikor minket már vagy 4 éve nem, szakiskolába járt, de ott is tele volt bukó jeggyel, meg szerintem azért valami szellemi visszamaradottsága is van, mert voltak még dolgai, amiket nem lehet ráfogni arra, hogy simán csak buta. Olyan nyeszlett nyúlfeje is van, meg nem hinném hogy valami jól keres, mert semmihez se ért, de előbb lett csaja, mint nekem pasim.
már ne haragudj, de miből gondolod, hogy nem tájékozódok? én pl rendszeresen eljárok társaságokba, viszonylag sok embert ismerek, mégsem látok ilyenre példát. bár tény, hogy alapból kevés 150cm magas férfi van, ez még nőben is ritka magasság, nemhogy férfiban. de akiket ismerek alacsony férfiak (kb 160-170cm közötti magassággal), annak mind hasonló kaliberű nője van, már ha van... szerintem te eltúlzod a dolgot és nem bombázókat kapnak meg, csak sima, teljesen hétköznapi külsejű nőket.
Ez komplett idi*t@, ez a 17, de tényleg. Csak kihozzák az emberből a taplót. Aki ezeket olvassa, az az áldozat :D
Meg ne fulladj a nyáladba 17. Nem lesz neked se átlagos se semilyen nőd soha, ne is foglalkozz másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!