Mit szólnál ha törvénybe iktatnák hogy jogod van egy valakit megölni megtennéd és erre megölnék azt akit a legjobban szeretsz mondván hogy az nem volt benne az egyezségben hogy ők ezt nem tehetik meg ellenben nekik is joguk volt egyvalakit megolni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 18:36
21/24 A kérdező kommentje:
Megvan:
Asch-kísérlet
2023. jan. 26. 19:47
22/24 Darius- válasza:
Atolvastam, valoban érdekes. A tomeg véleménye manipulalhatja az egyénét, de nem minden esetben, csak tobbségében. Tomeg-tobbség , aketto hasonlit is :))
23/24 A kérdező kommentje:
Hibásan írtam le elnézést. Rosszul emlékeztem.
2023. jan. 26. 19:56
24/24 anonim válasza:
15, a "jogodban áll" az azt jelenti, hogy megteheted, de nem muszáj. Szóval esmmi nem kötelez rá, leélheted úgy a zéleted, hog ynem élsz ezzel a jogoddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!