Mit szólnál ha törvénybe iktatnák hogy jogod van egy valakit megölni megtennéd és erre megölnék azt akit a legjobban szeretsz mondván hogy az nem volt benne az egyezségben hogy ők ezt nem tehetik meg ellenben nekik is joguk volt egyvalakit megolni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 18:36
11/24 anonim válasza:
9es, de az irányított kísérlet volt, az volt a szabály, hogy mindig emelni kell az áramütést rossz válasz esetén. Itt nincs ilyesmiről szó, nem kötelez semmi, hogy bárkit is bánts.
8as, Kérdező, értem, hogy mást is megölhetek, de... minek? Én nem akarok megölni senkit, nem érted?:D
12/24 A kérdező kommentje:
Nem értem.
2023. jan. 26. 19:34
13/24 anonim válasza:
Sajnos nem vagyok elég beteg lelkű ehhez, pedig fixen bűnözőket, erőszaktevőket, gyerekverőket gyilkolásznék, ha legális lenne.
14/24 A kérdező kommentje:
Amúgy ijesztőek ezek a kísérletek... Mikor kiderül hogy mi lakozik sok emberben...
A kísérletnek tudod a nevét amikor hazudik előtte 36 ember?
2023. jan. 26. 19:34
15/24 Darius- válasza:
11- Mar hogyne lenne, az van a cimben, hogy Ha jogodban lenne barkit megolni... Vagy te hogy gondolod, hogy a gyilkossag az nem bantas ?
16/24 Darius- válasza:
14, vagyis kérdezo-Szerintem az valamelyik Amerikaban végzett kisérlet volt, egy bortonben. A neve nem jut eszembe a bortonnek.
17/24 A kérdező kommentje:
Az más az ha csak jogod van vagy meg kell tenned. Pl. Ha nem ölsz meg senkit akkor ő öl meg még valakit így megmenthetsz mindenkit akit akarsz.
2023. jan. 26. 19:39
18/24 A kérdező kommentje:
Nem, amire én gondolok az nem ilyen durva. Három vonalból meg kell mondani melyik a leghosszabb. De csoportos kísérlet s előtte 36 beépített ember a kozepsore mutat. S sorra kerülsz Te ...
Az emberek meglepően nagy része ekkor a kozepsore mutat.
2023. jan. 26. 19:41
19/24 Darius- válasza:
A nevére nem emlékszel a kisérletnek ? Utananéznék, érdekesnek tunik.
20/24 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy pont hogy a nevét próbálom kinyomozni.
2023. jan. 26. 19:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!