Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben élsz most? Kis lakás...

Miben élsz most? Kis lakás vagy nagy lakás? Kis kertes ház vagy nagy kertes ház? Hogy tetszik, hogy érzed benne magad? Valójában melyenben élnél légyszívesebben?

Figyelt kérdés

2023. jan. 19. 09:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Kislakás nagyváros belvárosának (nem Budapest!) kellős közepén. Imádom a helyet, a házat, a lakókörnyezetet. Minél több munkám van benne, és minél jobban bejártam az országot, annál jobban értékelem. Kétszer-háromszor ekkorát el tudnék képzelni, akár ugyanebben a házban, akár hasonlóban. Nagy álmom pl. megvenni néhány szomszéd lakást. Ki tudja, sikerül-e :)

Viszont szeretem a természet közelségét és kertészkedni is, lehet, hogy a lakás mellé inkább egy tanyát választanék.

2023. jan. 22. 23:11
 32/36 anonim ***** válasza:
95%

Nagy kertes házban. Sok átalakítás vár még rá. A legfelső szint le van zárva, azt meg kéne csinálni a három gyereknek, méghozzá hamarosan, és sok egyéb átrendezendő dolog is van, mert 85-ös építésű a ház, és azért meglátszik már rajta az idő. A kerttel is kéne kezdeni valamit, csak semmi érzékem hozzá, meg időm sem.

Nem szeretnék máshol lakni, ennek a háznak eszmei értéke is van, pl. a házfalat körülvevő termésköveket még papa faragta saját kezűleg.

2023. jan. 23. 10:00
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Kertes hazban egy surun lakott orszagban falun. A kert kicsi, de a kerites tuloldalan legelo van, olyan erzes, mintha az is a kertunk lenne.

Budapesten panoramas panellakasban eltem, es a kilatas volt a legfontosabb. Garzonban is laktam volna, ha latom a sok dombot, hegyet.

A szep kenyelmes hazbol meg most is vagyom nagyvarosi kislakasba, csakhogy... Olyan lakasba, ahol a normalis szomszedaim miatt lehet aludni es nappal sem oket kell hallgatnom, es nem kell rettegnem a masok miatt keletkezo tuzesettol.

2023. jan. 24. 03:56
 34/36 anonim ***** válasza:
72%
Tömb, kertesházban szeretnék.
2023. jan. 30. 23:28
 35/36 anonim ***** válasza:
77%
Közepes méretű ház, nagy kerttel, Bp. közelében.
2023. márc. 11. 21:21
 36/36 gungasam ***** válasza:
"nagy" ház, 160nm a beépített tetőtér és a földszint együtt. Nem ilyet akartunk de így alakult. Pesti panelból költöztünk faluba. Nagyon zavart a jó közlekedés nagy zaja, hogy közel voltak a boltok, tele volt a környék emberekkel, sok volt a beton és az aszfalt, betonoszlop, vasoszlop és sok volt a szélfútta szemét is. Kisebb házat akartunk de a határidő múlt és muszály volt választani, így lett nagy. Kicsit drágább a rezsi de tetszetős, nem hétköznapia ház megjelenése. hatalmas kert, rengeteg hely és fa és madár meg bokor. Kutyaugatás, kakas kukorékolás , harang zúgás, rigófütty. Igazából én tanyára menetem volna de nem bírtam meggyőzni a nejemet és a nagy fiamat, hogy velem tartsanak. Így 70 körül azért egy kicsit megterhelő, hogy a hétvégi telek is megvan még és hozzá itt a nagy kert...de dolgozni kell mert addig él az ember amíg tenni tud.
2023. máj. 15. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!