Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben élsz most? Kis lakás...

Miben élsz most? Kis lakás vagy nagy lakás? Kis kertes ház vagy nagy kertes ház? Hogy tetszik, hogy érzed benne magad? Valójában melyenben élnél légyszívesebben?

Figyelt kérdés

2023. jan. 19. 09:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
55 nm2-es albérlet Debrecen belvárosában. Szeretem, mert közel van a villamos vonal, a plázák, és gyalog is több minden megközelíthető. Elégedett vagyok vele, mert nem ódivatú, a főbérlő pedig nagyon rendes és jóindulatú.
2023. jan. 19. 12:43
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Kis lakás (33nm), alapvetően tetszik, pár apróságot leszámítva. Kisebb (kb. 80 nm) kertes házba vágyom. Telek megvan, tervező dolgozik, de hogy ilyen árak mellett mikor lesz kivitelezés, azt nem tudom
2023. jan. 19. 12:46
 23/36 Metionin ***** válasza:
100%
Viszonylag nagy panellakás, albérlet. Igazából elvagyok itt de nagyon hiányzik egyrészt a saját udvar, másrészt a saját otthon érzés. Szeretnék már olyan házban élni, ahol én alakítom ki a berendezést, a színeket stb. Kisebb kertes házba vagy sorházi, saját udvaros lakásba tervezek költözni.
2023. jan. 19. 13:03
 24/36 anonim ***** válasza:
33%
Nagy kertes házban.
2023. jan. 19. 13:50
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Saját kertes házban Sulysapon. 10p nm-es. 3 elég nagy szoba van és egy kisebb. Ha az egyik nagy szoba helyett 2 kisebb lenne könnyebb lenne, mert a későbbiekben gyerekeknek külön szobát szeretnénk, így majd el kell választani.

Tervben van a festés, terasz átépítés burkolat kicserélés, de ezek majd szép lassan az évek során lesznek meg. Imádom nagyon ezt a házat, nagyon nagy szerencsénk volt vele, örökké hálás leszek érte.

Egyedül ami hiányzik az az élet, nincs nagyon hova menni kis távolságon belül.

29N

2023. jan. 19. 21:23
 26/36 anonim ***** válasza:
96%
Egy 100 m2-es panelban lakom a városközponttól 3 kilométerre.Csendes és kényelmes.Semmi pénzért nem költöznék el kertesházba mostmár.
2023. jan. 19. 21:26
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Ez valami társadalmi felmérés? Jobb napjaimon az ilyenekre leteszem a telefont.
2023. jan. 20. 00:42
 28/36 anonim ***** válasza:
69%
Akkor jobb napjaidon meg se kéne nyitnod a kérdést és nem kéne válaszolnod sem.
2023. jan. 20. 01:34
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
A helyedben így utólag én is bánnám, hogy ilyen infókat írogatok ki magamról az internetre. :)
2023. jan. 20. 12:57
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Mert attól, hogy megírtam, hogy egy xx nm-es házban lakom, abból kiderül bármilyen személyes infó rólam, vagy a tartózkodási helyemről? Neked valami durva üldözési mániád lehet.
2023. jan. 20. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!