Miben élsz most? Kis lakás vagy nagy lakás? Kis kertes ház vagy nagy kertes ház? Hogy tetszik, hogy érzed benne magad? Valójában melyenben élnél légyszívesebben?
Erdőben egy 36nm-res házikóban, kerttel, udvarral (van kerítésünk a vadak miatt).
Nyáron költözök 15 km-rel arrébb lévő faluba, rendes méretű családi házba.
Nagyon fog hiányozni ez az mostani helyem. Imádom az erdőt, az ablakból látom az őzeket, szarvasokat bent a sűrűben. Éjszaka is nagyon jó nyitott ablak mellett a hangokat hallgatni és arra elaludni.
Sebaj, nyáron majd fejhallgatóval youtube-ról kapcsolok természetzajt. :')
52nm-es 2 szobás lakás, nagyon jó helyen.
Annyit szeretnék csak, hogy egy ilyen lakás a sajátom legyen, ne albérlet
Mi számít kicsinek és mi számít nagynak?
Kertesben élek 120m2 szerintem ez egy átlagos méret. Szeretem mert azt csinálok amit akarok és nem kell a szomszédokkal vitázni, hogy ne üvöltesse este 11kor a zenét mert tisztán áthallom a papírvékony falakon.
2 szobás m2-es lakás egy társasházban.
A dombokra, erdőre és tóra néz, szóval gyakorlatilag a természet szélén.
Nagyon szeretem.
Hol élnék? Egy, dombok között elterülő tó partján, saját kis lakásban (40 m2-es is elég lenne) egy macskával meg egy huskyval :)
A klíma: örülnék, hogyha egész évben 20-24 fok lenne :), nem 36 vagy éppen -8
Budán a hegyekben van egy 400 nm újjáépített klaszicista házam,alul teremgarázzsal,uszodával,yacuzzival,szauna szoláriummal.
Bakonyi dombok között van egy 5 hektáros birtokon egy menekülőházam,egy régi vadászház,ha sok volt a céges dolgokból és csak kiakarok kapcsolódni.
Balatonnál egy nyaralóm van még,de ezt szinte mindig kiadom,egy hétig van csak szadon ilyenkor odamegyünk a avhaverokkal és mocskosul bekarmolunk egy hétig.
40-es férfi
Nekem pedig saját űrállomásom van ^^
20-as nő
6-os!
Híjnye az annyát!
Nav volt már feléd körbenézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!