Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy telik eddig 2023-as éved?

Hogy telik eddig 2023-as éved?

Figyelt kérdés
Mennyi idős vagy?

2023. jan. 7. 09:17
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
96%
Iden kaptam vissza a covid elotti eletem, azzal egyutt, hogy januarban kaptam el eloszor, es amugy enyhen.
2023. jún. 9. 02:38
 32/51 anonim ***** válasza:
96%
Tavaly jobb volt, de nem panaszkodok.
2023. jún. 9. 10:58
 33/51 anonim ***** válasza:
87%
Eddig nem a legjobban. 35/F
2023. jún. 9. 20:55
 34/51 anonim ***** válasza:
90%

Éhbérért küzdés nap mint nap. Köszönöm de inkább feladom lassan...

27

2023. jún. 10. 07:11
 35/51 anonim ***** válasza:
97%
Mèg ennyit nem szoptam,mint ebben az èvben!😪😪😪😪😪 Szinte minden hèten hónapban törtènik valami,hogy egyre sz@rabb lesz minden... Hiába dokgozom ès fizetem a adókat ami lassan duplája mint a fizetèsem egyre rosszabúl èlek. A kokdus jobban èl mint èn..Komolyan. Már kenyèrre ès vizre se futtya a bèremből.😔😔😔😔😔😔 Már azt se bánnám,ha többet nem kellnèk már fel. De legalább a Cicáim jól vannak!☝️🥰🥰🥰😻😻😻😻❤️❤️😻 Ők tartják bennem a lelket.
2023. aug. 31. 11:05
 36/51 anonim ***** válasza:
95%

Igen, a cicákért megéri élni. ❤️

Kitartást, túl leszel ezen és jobb lesz. Nekem is nagyon rosszul indult az év, írtam is ide, hogy mennyire rossz. Azóta már jobbra fordultak a dolgok, főleg nyáron, de már tavasszal is jobbra fordultak a dolgaim.

Sajnos ilyen az élet, hogy vannak rossz időszakai mindenkinek.

2023. aug. 31. 13:56
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos már nem lesz jobb, sőt egyre rosszabb lesz az ország helyzete.
2023. aug. 31. 17:47
 38/51 anonim ***** válasza:
96%
Az első 5 hónap rendesen katasztrófa volt. Szó szerint szürreálisan fosh. A nyár, már egy fokkal jobb volt, de még mindig iszonyat ordenáré. Nem lepődök meg, de amúgy ez nálam rendszeres. Pár évente van egy év, ami arról szól, hogy 365 napot vagyok a pöpös kellemetlenebb végén. Vágom a centiket, már szeptember van!
2023. szept. 2. 15:33
 39/51 anonim ***** válasza:
95%

Mozgalmas volt.

Voltam sok helyen/múzeum, kastély, vár, stb/, de közben betörtek, megfenyegettek, 3 hónapot egy idegennél kellett laknom, mert életveszélyes lett így a saját ingatlanom, mert azok fenyegettek meg, akik betörtek. Eladtam a házat, elköltöztem jó messzire, közben végig dolgoztam, meg dolgozom az évet. Nálunk leállás sem lesz, végig kell tolni a decembert is szünet nélkül. Közben felvettek egyetemre is, levizsgáztam nehézgépből, volt egy ágazati vizsgám is.

Most az ellopott cuccok pótlásán vagyok/mindent elloptak, az edényeimet is, stb/, azért dolgozok, illetve szeretnék a közeljövőben egy saját ingatlant is, ami ténylegesen az én nevemen van. Szeptemberben el akarom kezdeni az egyetemet is/jelenleg passzívon vagyok/, meg munkát akarok váltani, mert a jelenlegi elég fárasztó. Az otthonomtòl 400 km-re vagyok kiküldetésen, és így már nem nagyon éri meg nekem.

2023. nov. 18. 18:34
 40/51 anonim ***** válasza:
95%
Most már mindjárt vége, de borzalmasan. :( Kezdve egy kirúgással, emiatt nagyon depresszív állapot. Talán az év közepén volt egy kis időszak (május-július közt) amiben voltak is pozitívumok. Akkor dolgoztam egy helyen, ahol újra vissza kezdett térni az életkedvem, megismertem kedves embereket. Aztán ahogy vége lett a nyárnak ismét bele a f. s közepébe. Újabb munkahely elvesztés (igaz, határozott idő járt le, és nem hosszabbítottak meg), majd elkezdtem próbálni letenni a fennmaradó egyetemi záróvizsgákat, mert már nagyon itt volt az ideje. Jól is indult, 2 sikerült, aztán a 3.-at megint elbuktam, és ez nagyon a padlóra tett... Most ott tartok, hogy maradt egy próbálkozásom, ha az bukta, akkor dobhatom ki az egyetemi tanulmányaimat is az ablakon. Ez annyire kicsinál idegileg, hogy már teljesen bele vagyok betegedve. Amiért hálás vagyok, az az, hogy egy fontos személyt sem vett el tőlem ez az év.
2023. dec. 6. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!