Hogy telik eddig 2023-as éved?
Kaptam 5 ezer forint fizetésemelést, és 3x több munkám lett, mert ketten elmentek...
Gazdasági okokból eladtam az autóm.
Idén nem voltam vendéglátóhelyen, sem szórakozóhelyen, és szintén gazdasági okokból teljesen lemondtam a 2022-ben végig tervezett 4 napos utazásomról Spanyolországban.
A közös költségem 25-ről majdnem a duplájára nőtt.
A fizetésem több, mint a felét hagyom a boltban élelmiszerre, tisztálkodó és tisztítószerre, annak ellenére hogy nagyon kisétkű vagyok, nem fogyasztok húst, és mindig a noname tisztítószereket vásárolom.
Szóval elég rosszul!
#14 voltam, és.. azóta még rosszabbul teltek a hetek.
A konzulensem pályát vált, szóval már nincs is konzulensem; illetve egyre jobban megvisel, hogy munkában, egyetemen, magánéletben mindenki átnéz rajtam, észre sem veszik, hogy ott vagyok, de amint kell valami, vagy gáz van, hirtelen mindenki emlékszik rám, és engem talál meg. (nem a figyelem középpontjában célom lenni, csak szimplán szeretném, ha emberszámba vennének)
Mostanában alig alakul valami úgy, ahogy szeretném/terveztem, hónapok óta nem volt sikerélményem sem. Szóval nagyon reménykedem abban, hogy már végre jó dolgok történnek majd velem, és ahogy olvasom, a többi kommentelővel is :c
23/L
Nekem most jóra fordulatak a dolgok, tegnap találkoztam egy szupi sráccal, remélem lesz folytatás.
16L
27 válaszadóból csak egy volt elégedett.
Tiszta problémás és zűrös élettel teli vagytok, csak ömlik belőletek a tehetetlenség és a panaszáradat kultúra!
Én elégedett vagyok mindig, még ha néha rossz dolgok is történnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!