Azok, akik szilveszterre tűzijátékot vesznek, normálisak?
Figyelt kérdés
Egy volt ismerősöm szilveszter előtt minden évben árulni szokott tűzijátékot áruházak mellett, de tiszta legálisan. Esténként néha kimentem hozzá beszélgetni és volt olyan vevő, aki 70 ezer forintot költött tűzijátékra. Ráadásul 60 év körüli felnőtt ember volt, de ilyenből volt több. Hülyeségnek tartom a tűzijátékra költést, ha valaki csak ezer forintot költ is rá, de amikor több felnőtt is több tízezret hagyott ott rá, én csak a homlokomra csaptam és röhögtem. Annak az árából inkább miért nem spejzol be a hűtőszekrénybe, miért nem kajàt vesz? Normálisak az ilyen emberek, vagy egy kicsit süsü mind?2022. dec. 27. 22:01
31/35 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én például nem iszom alkoholt, nem dohányzom...mégsem szólok le senkit, nem hülyézek senkit azért hogyha ő meg költ akármennyit is dohánytermékre, vagy piára.
Mindenkinek a szíve joga arra költeni a pénzét amire szeretné.
32/35 anonim válasza:
Nem.Alig várom hogy vége legyen a durrogtatásnak.
33/35 anonim válasza:
#33as:két kerdes ala kommenteltem de bocsi.Annyi kommentet írok amennyit akarok.Nekem te ne parancsolgass.Fogd be te a szád!
34/35 anonim válasza:
Jaj ne hiztizz már kibírod nem. Amennyiben nem ne keltsd a gyűlöletet senkiben! Legalább indokolhatnál de tőled "pyrogyűlölőtől" csak ennyi tellett. Sajnálom😉
35/35 anonim válasza:
kérdező nyilván azért vesz a többség mert szeretné élvezni nem azért mert nem normálisak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!