Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok, akik szilveszterre...

Azok, akik szilveszterre tűzijátékot vesznek, normálisak?

Figyelt kérdés
Egy volt ismerősöm szilveszter előtt minden évben árulni szokott tűzijátékot áruházak mellett, de tiszta legálisan. Esténként néha kimentem hozzá beszélgetni és volt olyan vevő, aki 70 ezer forintot költött tűzijátékra. Ráadásul 60 év körüli felnőtt ember volt, de ilyenből volt több. Hülyeségnek tartom a tűzijátékra költést, ha valaki csak ezer forintot költ is rá, de amikor több felnőtt is több tízezret hagyott ott rá, én csak a homlokomra csaptam és röhögtem. Annak az árából inkább miért nem spejzol be a hűtőszekrénybe, miért nem kajàt vesz? Normálisak az ilyen emberek, vagy egy kicsit süsü mind?

2022. dec. 27. 22:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%
#20 Igen, ebben is igazad van.
2022. dec. 28. 10:44
 22/35 anonim ***** válasza:
94%
9 akkor te hitler vagy?Meg az is aki szerint a tűzijáték teszi hülyévé az embert?Gondolkodjatok g€ci, ne úgy hülyézzétek le a másikat, hogy közben ti vagytok azok.És kedves kérdező, nem nem mind idióta aki szereti a tűzijátékot,azok a hülyék akik úgy hülyéznek le másokat, hogy meg sem ismerték a személyt akinek beszólnak, csak mint egy 6 éves mindenki tudatára akarják hozni, hogy aki ezt szereti az csak rossz ember lehet.Tisztára mint az oviban b@szki.
2022. dec. 28. 18:12
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
és nem belekötni akarok másba hanem rávilágítani arra, hogy minden embernek más a jó, más a szokása és ez így van rendben.Ha valaki csesztetni szereti a másikat kérem ne itt tegye meg :D BÚÉK
2022. dec. 28. 18:17
 24/35 A kérdező kommentje:
Atyaúristen. Interneten is azt olvasni, hogy drága lett a tűzijàték. Tavalyhoz képest 30-40%-al celjebbment az ára. Akkor már tudom énis a választ. A nemnormálisak költenek csak rá. Kivétel a fiatalkorúak, mert azoknak még nincs felnőtt gondolkodásuk, szal a felnőttekre értem.
2022. dec. 28. 18:23
 25/35 A kérdező kommentje:
*feljebbment
2022. dec. 28. 18:24
 26/35 anonim ***** válasza:
95%
Normálisnak érzem magam, vettünk tűzijátékot. Megnyugtatlak, maradt kajára is.
2022. dec. 29. 00:30
 27/35 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ajánlok mást, ami olcsóbb és az is tűzijáték. Nem kell több ezreket, tízezreket költeni rá. Veszel a benzinkútról egy liter benzint egy literes kis flakonba, fillérek, és otthon egy ègö gyufát beledobsz, oszt már robban. Na az tényleg tűzijáték lesz.
2022. dec. 29. 01:41
 28/35 anonim ***** válasza:
88%
27: Ez tipikus, hogy azok tiltakoznak a tűzijáték, petárda, pirotechnika ellen, akik pont ugy semmit se tudnak ezekről, mint te a fizikai kémiai reakciókról. Ha egy literes edénybe benzint töltesz, és beledobsz egy égő gyufát, akkor nem történik semmi, azonkivül, hogy a gyufa elalszik, részben a folyadék hűtőhatása miatt, és mert elzárja az oxigéntől, gyufát.
2022. dec. 29. 05:17
 29/35 anonim ***** válasza:
87%

#28 Azért ezzel vitatkoznék. Amilyen az értelmi képessége a kérdezőnek, neki sikerülne ezt is felrobbantania - magával együtt. :)

Amúgy az átlagembernél tényleg ez lenne, csak az amerikai filmekben robban a benzin ilyen esetben, gondolom onnan vette az ötletet.

Ráadásul egy robbanás mitől lenne tüzijáték?

2022. dec. 29. 09:40
 30/35 anonim válasza:
100%
Nem mindenki te vagy. Képzeld van aki megteheti.;)
2022. dec. 29. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!