Azok, akik szilveszterre tűzijátékot vesznek, normálisak?
Te és még sokan mások hülyeségnek tartják pénzt költeni tűzijátékra.
Mások hülyeségnek tartják mekiben otthagyni sok-sok ezrest havonta.
Ha még nem esett volna le, sokféle ember létezik.
Én is 100.000 ezret költök idén tűzijátékra 50+ évesen.
Nem magamnak veszem hanem a kisebbik gyermekemnek és a kisunokának.
Éveken keresztül csak néztük a gyerekeimmel ahogy mások tüzijátékoznak és nagyon jó élmény volt.
Aztán rájöttem - kicsit már későn mert megnőttek - hogy nem is kerül sokba és ahogy minket szórakoztat, gyönyörködtet mások tüzijátékozása, egy kevés pénzt mi is költhetnénk rá egyszer egy évben.
Tavaly vettem egy doboznyit, ötezer körül volt az ára. Most legalább 3-4-szer annyit fogok rá költeni. Nem dohányzok, alig van amire költenék a magam szórakoztatására, van pénzem rá nem mástól kell elvonni. Egy sima bevásárláson húszezret költök, akkor miért ne tehetném meg egyszer hogy tüzijátékot veszek?
Amúgy ha legálisan lehetne tüzijátékozni augusztus 20-án is, akkor arra sem kellene az önkormányzatoknak pénzt költenie, az emberek kifizetnék zsebből simán a többszörösét.
#4:
Akkor te is hülye vagy, mert te meg csak ezért lehülyézed azt, akinek más az értékrendje, mint neked.
Én nem tartom hülyeségnek. Mindenki maga dönti el mire költ. Cigire, drogra, gyorshajtásra vagy tüzijátékra.
Aki 70 ezerért vesz, azt biztos megteheti. A hűtőt meg már feltöltötte.
Biztos van olyan amire meg ő nem költ amire te igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!