Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem járt egyetemre az...

Aki nem járt egyetemre az kevesebb értékű ember?

Figyelt kérdés

Butább 100% az aki egy hétköznapi melós szakmunkásként? Vagy szimpla érettségivel mondjuk egy portás vagy Aldi dolgozó?

Te diplomás nőként össze jönnél egyszerű melóssal aki alul iskolázott? Vagy nyilván nem, de rosszabb képességű embernek tartod magadnàl? ✅

2022. dec. 27. 06:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20. Nekem nagy lexikai tudásom van, csak ilyen szarságokat mint hogy 1222 be volt az aranybulla és ennyi így nem érdekel engem se semmi, ezért is nem járok egyetemre, még érettségin se értettem egyet a tanárok felével mert kb azt az álláspontot képviselték ami már 100 éve megdőlt, meg ez a nem vagy szimpi egyes meg se írd a dogát, a másiknál meg ha faszt rajzoltam is 5 xd
2022. dec. 27. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!