Aki nem járt egyetemre az kevesebb értékű ember?
Butább 100% az aki egy hétköznapi melós szakmunkásként? Vagy szimpla érettségivel mondjuk egy portás vagy Aldi dolgozó?
Te diplomás nőként össze jönnél egyszerű melóssal aki alul iskolázott? Vagy nyilván nem, de rosszabb képességű embernek tartod magadnàl? ✅
Miért lenne? Ismerek nagyon művelt, értelmes embert akinek "csak" szakmája van, és olyan diplomást is, akinek a kapanyél kilóg a szájából. Mondom ezt két, hamarosan 3 diplomás nőként.
Igen, összejönnék. ha megvan az összhang, tiszteljük, szeretjük egymást, hasonló az érdeklődési körünk, akkor nem érdekel mi a végzettsége. Egy kikötésem van, hogy dolgozzon, és legyenek tervei.
1🫣🤣
Akkor szívás. Nem vagyok chad. Egyetlen dolog ami mellettem szól az az hogy közel 20 cm a farkam. De azt nem lehet a randin csak ki csapni az asztalra.
2
Nem gondolok magamról sokat. Átlagos képességeim vannak. Iq teszt 120 körül szokott kijönni. (Ki tudja mennyire hitelesek ezek)
Dolgozok, normális vagyok a nőkkel és az állatokkal. Viszont tervem az nincs. Leragadtam a munkahelyen több éve. És nincsen előrelépési lehetőség! 300 nettó körül keresek ami manapság lókuki.
5
A munkahelyen van pár diplomás tag. Kettő kifejezetten szimpatikus. Szoktam beszélgetni velük a szünetekben. Érzem rajtuk hogy értelmesnek. Viszont van itt olyan is aki szinten diplomás de komolyan a (közhelyes duma ide illik) egy villanykörte kicserélése se menne neki. Nem életrevaló.
Attól mert nincs diplomája, még lehet valaki, érdekes, művelt, kedves, szellemes, stb.
Csináld a szakmádat, és mellette kicsit műveld magad, járj könyvtárba, vagy fizess elő egy-két ismeretterjesztő folyóiratra, és ezekből olvasd el, ami érdekel. Már több mindenhez hozzá tudsz szólni, ha úgy adódik. Én 29 évesen kezdtem el egyetemre járni.
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!