Volt olyan döntésetek az életben ami meghatározta a további életetek és hatalmasat hibaztatok ?
Úgy érzem 20 an evvesen akarat hibáztam a saját önismereti hiányom miatt ami miatt számomra mar a boldogság elveszett csak a tisztes helytállás maradt.
Egy magamnak való agresszív egyedül létező ember vagyok és leszek. olyan akinek kéne hogy legyen egy kunyhója valahol és abban békében eldegelne egyedül .
De élet úgy hozta hogy lett lehetőségem arra hogy saját gyermekem legyen .
És megprobaltam a rendes eletet.
Megprobaltam családos emberként letezni de nem működött.
És asszonyom lelepet engem meg egy olyan helyzetben hagyott amit nem tudtam megoldani.be Kellet vonni az egész családomat az ügyeimbe .
És magamból rabszolgat csinálni.
Mert a legkevésbé se akarom ezt csinálni.
De nincs más lehetőség.
Úgy jártam mint Putyin ukrajnaban nincs kiszállási lehetőség. Mert az kb a saját személyes bukásom lenne .
És inkább örök boldogtalanság mint a szégyen és a gyermekem elarualasa.
Igen, hogy nem dobtam ki az elmebeteg barátnőmet, mindig adtam új esélyt, amíg tönkre nem mentem bele. Ezt a döntést több részletben hoztam meg. Gyűlölöm magam miatta.
Hát a te helyzeted súlyosabb. Szeretnék bíztatót mondani, de nehéz. :/ Megértelek. Talán le kéne lépned egy másik országba és olyan helyen kezdeni új életet, ahol senki nem ismer.
A gyerekem soha nem adnan fel inkább a halál.
Lehet alkalmatlan vagyok szülőnek de nem futok el soha .boldogtalan vagyok és kényszer az egész de nincs megadás.
Enis sokszor gondolok milyen lehetne ha egyszerűen lelepnek .de utkozne a politikai és az emberi nezeteimmel is.
Amúgy már jobban ismerem magam 25 éves koromra jutottam el oda hogymar minden könnyű és mindenben látom az értelmét.
De nekem addigra már a játéknak vége volt .el se kezdődött de már le volt játszva.
És ilyenkor rajon az ember hogy full mást is lehetett volna de mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!