Mi a véleményetek egy olyan lányról aki valamit tesz, ami kiderül róla, ezért minél nagyobb figyelmet fordít arra, hogy ezt látszólag nem megtörténté próbálja tenni?
Akkor konkretizálom!
A csaj a pasija mellet szexpartner kereső oldalon ismerkedett, velem és másokkal, többek között két ismerős csajjal is. Most, hogy a pasijánál lebukott, próbálják nem megtörténtek feltünteni, hogy nem Ő volt az, csak visszaéltek a képeivel, stb, stb, holott beszélgetéseinkből kiderül nagyon is Ő volt az. Nem ismeri az adott időpontban megismert embereket. Gondolom Ő is és a pasi is baromira szégyelli magát, hogy kiderült. Nem lenne jobb higgadtan megbeszélni, mint tagadni?
A megismer emberekkel történő ismeretség tagadásáról szól a történet. Az más kérdés ketten mit hoznak ki belőle.
Én tartom ebben az esetben is a 4-es válaszomat. Nem tudja megfelelően lereagálni a történteket, egyszerűbb számára a struccpolitika.
Te mit gondolsz kérdező? Mi a véleményed róla? Melyik fél vagy a történetben?
Az a fél akivel érzelmileg csalta a párját kb 1 éven keresztül.
A kérdés ötletadója pedig egy jó ismerősöm, aki mellesleg nő, és bármelyik pillanatban lefeküdt volna a lány vele, ha sikerül időileg egyeztetniük. Személy szerint azt gondolom amit Te is, viszont az ismerősöm másként éli meg.
Az ismerősödet sérti ez? Esetleg kihasználva, becsapva érzi magát, mert hosszú időn keresztül várt valakire, aki most letagadja, hogy ismeri?
Találkoztak? Hogyan tartották a kapcsolatot?
Beszélgettek, csupán, és terv volt a megvalósításra.
A bibi, hogy a nő 41, a lány 21. Most anyaként próbált beszélni vele. Megfejteni a miérteket. Ezt viszont elutasítja, nem is ismeri, nem volt ilyen esemény, stb.
Nem biztos, hogy csak a lánnyal van ebben az esetben a probléma. Azért egy 41 éves nő, akivel még nem találkoztam, aki szexelni akar velem, én is vele, aztán meggondolom magam, (az ok mindegy), de most hogy nem jött össze, az anyamat próbálná játszani, hát én is menekülnék és mindenhol tiltanám.
Érzed azért, hogy az ismerős is gázul viselkedik egy elutasítás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!