Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan lányról aki valamit tesz, ami kiderül róla, ezért minél nagyobb figyelmet fordít arra, hogy ezt látszólag nem megtörténté próbálja tenni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami erősen megváltoztatná a környezete eddig róla alkotott véleményét. Ilyenkor bizonyos ismerőseivel képes lehet eljátszani, hogy nem is ismerik egymást?
2022. dec. 26. 15:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Akkor konkretizálom!

A csaj a pasija mellet szexpartner kereső oldalon ismerkedett, velem és másokkal, többek között két ismerős csajjal is. Most, hogy a pasijánál lebukott, próbálják nem megtörténtek feltünteni, hogy nem Ő volt az, csak visszaéltek a képeivel, stb, stb, holott beszélgetéseinkből kiderül nagyon is Ő volt az. Nem ismeri az adott időpontban megismert embereket. Gondolom Ő is és a pasi is baromira szégyelli magát, hogy kiderült. Nem lenne jobb higgadtan megbeszélni, mint tagadni?

2022. dec. 26. 16:27
 12/26 anonim ***** válasza:
Én személy szerint szakítanék. Ha kapcsolat mellett egyszerre több emberrel is kavar, az nem éppen olyan ember akivel én együtt szeretnék lenni. Ha mindenképp az együtt maradás mellett döntenek, akkor jobb lenne megbeszélni, mert talán tudnának fejlődni az esetből, de így csak kicsesznek magukkal.
2022. dec. 26. 16:39
 13/26 A kérdező kommentje:

A megismer emberekkel történő ismeretség tagadásáról szól a történet. Az más kérdés ketten mit hoznak ki belőle.

2022. dec. 26. 16:52
 14/26 anonim ***** válasza:

Én tartom ebben az esetben is a 4-es válaszomat. Nem tudja megfelelően lereagálni a történteket, egyszerűbb számára a struccpolitika.

Te mit gondolsz kérdező? Mi a véleményed róla? Melyik fél vagy a történetben?

2022. dec. 26. 17:05
 15/26 A kérdező kommentje:

Az a fél akivel érzelmileg csalta a párját kb 1 éven keresztül.

A kérdés ötletadója pedig egy jó ismerősöm, aki mellesleg nő, és bármelyik pillanatban lefeküdt volna a lány vele, ha sikerül időileg egyeztetniük. Személy szerint azt gondolom amit Te is, viszont az ismerősöm másként éli meg.

2022. dec. 26. 17:12
 16/26 anonim ***** válasza:

Az ismerősödet sérti ez? Esetleg kihasználva, becsapva érzi magát, mert hosszú időn keresztül várt valakire, aki most letagadja, hogy ismeri?

Találkoztak? Hogyan tartották a kapcsolatot?

2022. dec. 26. 17:14
 17/26 A kérdező kommentje:

Beszélgettek, csupán, és terv volt a megvalósításra.

A bibi, hogy a nő 41, a lány 21. Most anyaként próbált beszélni vele. Megfejteni a miérteket. Ezt viszont elutasítja, nem is ismeri, nem volt ilyen esemény, stb.

2022. dec. 26. 17:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy csak a lánnyal van ebben az esetben a probléma. Azért egy 41 éves nő, akivel még nem találkoztam, aki szexelni akar velem, én is vele, aztán meggondolom magam, (az ok mindegy), de most hogy nem jött össze, az anyamat próbálná játszani, hát én is menekülnék és mindenhol tiltanám.

Érzed azért, hogy az ismerős is gázul viselkedik egy elutasítás miatt?

2022. dec. 26. 17:23
 19/26 anonim ***** válasza:
Ja, meg még azért ebben az eltorzult világban egy olyan lány, aki mindent lát, csak a valóságot nem, hogy most ki a fiú, ki a lány, ki kihez vonzódik, mert már mindenki mindenkivel, annyira nyomják ezt az elfogadást, nincs sok élettapasztalata, szexuális még annyi sem, természetes, hogy próbálgatja a szárnyait, feszegeti a határait, próbálgatja a vonzerejét. Főleg internetes közegben, úgymond tét és sok esetben arc nélkül. És ha a való életben a kapcsolata bántalmazó, a családja is, nincs eleve önbizalma, akkor persze, hogy kellenek a külső ingerek. Az hibás ebben főleg, aki komolyan veszi. Aki akar valamit személyesen is, az egyből találkozik.
2022. dec. 26. 17:29
 20/26 A kérdező kommentje:
Hát az ismerőssel sem a szexel kapcsolatban találkoztak volna első alkalommal, Egy vállalti jogásznak azért van tartása ilyen téren, még akkor is, ha imádja a szexet. Viszont az aki több mint másfél éven keresztül vőlegénye mellett egyedülállóként, szexpartnerkereső oldalon regisztrál, ráadásul nem is egyen, ott valami lelki eredetű probléma lehet. Aki csak beszélgetni szeretne mindenről is az olyan oldalakat választ. Nekem az jött le az egészből, hogy eljegyezték, még nem élte ki magát és az ilyen irányú át nem élt vágyaknak próbált érvényt szerezni. Kderült a valódi énje, és mindent tagad a külvilág felé. Nagy valószínűséggel a pasiján és rajtunk kívül nem is tud róla senki. Annak pedig aki másfél év alatt egyedül nem jött rá bármit be lehet adni. Az ismerősöm is csalta anno a párját, Ő is lebukott, tagadott, de a pasi elhagyta, Elhatározta elmondja neki az igazat, mert nyomasztotta, megbeszéltek egy "randit", de előtte 2 nappal a srác balesetben meghalt. Így benne maradt, nem bírt szabadulni, és élete végéig rajta marad, mert akivel kapcsolatban volt a bűntudat meghalt.
2022. dec. 26. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!