Mi a véleményetek egy olyan lányról aki valamit tesz, ami kiderül róla, ezért minél nagyobb figyelmet fordít arra, hogy ezt látszólag nem megtörténté próbálja tenni?
Én ugyanezt csinálom.
A kollégáknak pl. sok közül nincs ahhoz, kivel létesítek viszonyt, azonban, ha megtudnák, közel sem lenne olyan jó a viszonyunk, mint eddig...
Vannak olyan helyzetek, mikor valóban úgy kell tenni, mintha semmi sem történt volna, másképp nem megy.
Olyanról írtam, hogy olyan emberek lettek ismeretlenek számára akikkel a "tettet" végrehajtotta.
Első vagyok, ha azt nézzük, igen, úgy teszek, mintha levegő lenne, letiltottam.
Napi szinten fogjuk egymást látni továbbra is, de nem számít, mert lezártam.
Ezt így gondolom. Viszont nem hathat ki az egész életére? Például félelem, hogy visszaélhet azzal amit tud róla a másik fél? Később nyomaszthatja, hogy nem volt őszinte, már beszélne róla, de az illető pl, meghalt? Ilyenekre gondoltam.
4es, miért is szemelyeskedsz? Ismersz talán?
Fogalmad sincs, miért folyamodtam ehhez...
Ha van benned annyi, legalább érdeklődsz, de így a véleményed egy nulla, mivel a teljes sztori hiányában alkotsz rólam véleményt!
Ennyit érsz
4-es a kérdésre adott választ. Viszont, ha magadra vetted, valószínű baj lehet a toronyban, vagy csupán a szövegértéssel van problémád.
6-os, miért vetted magadra?
A kérdésre válaszoltam. Viszont te személyeskedtél, hogy kipécézted a válaszomat és konkrétan megszólítottál.
Azoknak, akik így játszmáznak, komoly önértekelési gondjai vannak az én vélemenyem szerint. Ez volt a kérdés, hogy mi a véleményünk.
Van baj veled rendesen.
Vállalom a felelősséget azért, amit leírtam
Azzal viszont neked van dolgod, hogy te hogyan reagálsz rá. Az már nem az én felelősségem, hogy hogy értelmezed.
5.
De, nagy valószínűseggel a rosszul rözgődött minták hatással lesznek a későbbi életére is. Nem egy ilyet láttam, én magam is gyógyulófélben lévő megfelési kényszeres vagyok és a "vajon mások mit fognak gondolni" mondat határozott meg sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!