Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnal, ha hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnal, ha hirtelen egy lany erdeklodese latszolag eltunne?

Figyelt kérdés
Nem mosolyogna annyit, nem jonne zavarba toled stb
2022. júl. 22. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Semmit. Szíve joga eldönteni hogy ki tetszik neki vagy ki nem.
2022. júl. 22. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Közömbös lettem a számára!
2022. júl. 22. 11:24
 3/9 A kérdező kommentje:
1 nyilvan igen, de nem ez a tema
2022. júl. 22. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
leszarnám vagyis annyira mégsem, mert tetszettem neki, de mégis, mert már nem annyira, de mégsem mert tetszettem neki....
2022. júl. 22. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Nalunk megesett ilyen csak kapsolatban.

Kezdetben volt hogy fajongtam érte, velem együtt "repkedett".

Aztán megbántott egy hulye dologgal (kibeszélt a hátam mögött)

A csalodás miatt az a rajongásom helyből vált füstté. Elmult egy pillanat alatt belőlem a boldog vibrálo epekedő nő. Sőt hátat is fordítottam neki.

A barátomat ez mélyen megérintette. Ez a 180 fokos fordulásom abszolut megdöbbentette. Hogy a kedves mosolygós szexi csajban minden kihunyt egyszerre.

Nem győzött könyörögni hogy bocsássak meg, ment a sírás is.

Rengeteget tett azért hogy ujra visszakapja azt a boldog önfeledt nőt bennem, aki szívből nevet és rajong.

Olyan szinten megbánta hogy soha senkivel nem fog már ilyet tenni, nem csak velem nem.

2022. júl. 22. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Folyt Szoval normál esetben TENNI kell érdeklodest felkelteni. HA te akarod egyaltalan őt hogy neked ez megérje.
2022. júl. 22. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennek általában valami csalódás, megbántottság szokott lenni az oka. Pl mint ez a kibeszélős dolog, amit fentebb írtak, vagy ha úgy nyilatkoztál az illetőről, ami számára sértő. Neked kell tudnod, hogy mit "követtél" el...
2022. júl. 22. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
De ha úgy rajongott érted, hogy te pl. kapcsolatban vagy, akkor ne csodalkozz, ha egy idő után elmúlik ez nála (látszólag), mert nyilván szenvedés is neki ez a rajongás. Tudja, hogy kb. reménytelen a dolog.
2022. júl. 22. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudtam teljesíteni az általa elvárt szintet, így ignorál.
2022. júl. 22. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!