Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnal, ha hirtelen egy lany erdeklodese latszolag eltunne?
Figyelt kérdés
Nem mosolyogna annyit, nem jonne zavarba toled stb2022. júl. 22. 11:22
1/9 anonim válasza:
Semmit. Szíve joga eldönteni hogy ki tetszik neki vagy ki nem.
3/9 A kérdező kommentje:
1 nyilvan igen, de nem ez a tema
2022. júl. 22. 11:25
4/9 anonim válasza:
leszarnám vagyis annyira mégsem, mert tetszettem neki, de mégis, mert már nem annyira, de mégsem mert tetszettem neki....
5/9 anonim válasza:
Nalunk megesett ilyen csak kapsolatban.
Kezdetben volt hogy fajongtam érte, velem együtt "repkedett".
Aztán megbántott egy hulye dologgal (kibeszélt a hátam mögött)
A csalodás miatt az a rajongásom helyből vált füstté. Elmult egy pillanat alatt belőlem a boldog vibrálo epekedő nő. Sőt hátat is fordítottam neki.
A barátomat ez mélyen megérintette. Ez a 180 fokos fordulásom abszolut megdöbbentette. Hogy a kedves mosolygós szexi csajban minden kihunyt egyszerre.
Nem győzött könyörögni hogy bocsássak meg, ment a sírás is.
Rengeteget tett azért hogy ujra visszakapja azt a boldog önfeledt nőt bennem, aki szívből nevet és rajong.
Olyan szinten megbánta hogy soha senkivel nem fog már ilyet tenni, nem csak velem nem.
6/9 anonim válasza:
Folyt Szoval normál esetben TENNI kell érdeklodest felkelteni. HA te akarod egyaltalan őt hogy neked ez megérje.
7/9 anonim válasza:
Ennek általában valami csalódás, megbántottság szokott lenni az oka. Pl mint ez a kibeszélős dolog, amit fentebb írtak, vagy ha úgy nyilatkoztál az illetőről, ami számára sértő. Neked kell tudnod, hogy mit "követtél" el...
8/9 anonim válasza:
De ha úgy rajongott érted, hogy te pl. kapcsolatban vagy, akkor ne csodalkozz, ha egy idő után elmúlik ez nála (látszólag), mert nyilván szenvedés is neki ez a rajongás. Tudja, hogy kb. reménytelen a dolog.
9/9 anonim válasza:
Nem tudtam teljesíteni az általa elvárt szintet, így ignorál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!