Mennyire lehet Bihari Vikire hallgatni ?
Van fent több videó ami arról szól, hogyan tudod a társkeresőn az adott személyről kiszűrni, hogy valami nem oké vele,nem feltétlenül nárci,de inkább fuss
ha ilyeneket olvasol:
a barátaim szerint... a családom szerint...
Én ez ez ez ezt akarom látni, megkapni attól a nőtől
Majd kialakul,..majd eldől hogyan tovább..
Már mindent elértem, csak téged kereslek...
Képeket illetően is van gyanú
Pl oldalra nézz
Napszemüvegben van a képek felénél
"Viccesnek" beállított képek
Profi fotós által készültek
Rengeteg utazásos kép
Őszintén már kb 2 hónapja vagyok fent a társkeresőn és semmi mást nem látok, csak azt amit a Bihari Viki felsorolt,ennyire sok férfi van akitől futni kéne?
38, 39.
Fasza 😁
Legalább nem volt hiába. A közös ellenség összehozza az embereket.
Pontozzatok le, de te azért látsz olyanokat a társkeresőkön mert valójában 95% nem akar kapcsolatot , felesége van, szeretőt keres , valakit aki felnéz rá, akit ledominálhat,kihasználható. Hidd már el hogy aki jó alapanyag az már elkelt…..
41 vagyok, sok csalódással a hátam mögött. És a társkeresőkön is voltam anno.
Az egyik az exét síratta, a másik nem vállalt fel, a harmadik anyagilag kihasznált, a negyedik takarítónőt keresett bennem, az ötödik szakácsnak látott.
Volt aki nyomozó volt( társkeresőről), azt mondta válófélben van. Arra bérelt lakást hogy ott hülyítse a nőket neki meg felesége és kisgyereke volt.
Nekem nem volt önbizalmam, mindent hagytam, ezért vonzottam be a selejt embereket.
Amióta megváltozott az önértékelésem , férjhez mentem, gyerekünk lett.
Tudod hány pali keres nőket akik kaphatóak találkára???? Család mellett!
És még akit tisztességes becsületes minta férjnek és apának gondoltam( barátnőm férje), az is ott volt beregisztrálva. Love. hu-n, párom.hu-n , badoon.
Aki napszemüvegben van felejtős. Aki előadja hogy mit keres mit vár el, oké, de ő mit nyújt cserébe? Elvárások vannak legyél bomba alakkal baba arccal, ő meg egy rusnya kopaszodó és nem is mérnök hanem csak egy lakatos.
Szereti a házias nőket.
A nők meg a házias pasikat.
Szereti a házikosztot, a nők meg azokat akik nem retardáltak a konyhában.
Szeretem nem összeszedni a büdös zoknit a földről, szeretem ha férfi van mellettem.
Egy volt tanáromba szerelmes voltam, találkozgattunk egy évig. Mire rájöttem hogy az exéről beszél folyton…. Hogy elköteleződési problémái vannak…..Rengeteg közös program a felnőtt lányával, a gyerekkori barátjával, de velem soha. Sehova nem mentünk. Azt mondta nincs pénze…. Folyton panaszkodott az anyagiakról, és amikor el akartam hagyni mert se összeköltözni nem akart se igazi normális randit, sem mint emberre sem mint férfira nem számíthattam soha, azzal gyötört lelkileg hogy biztos gazdag pasit keresek és azért hagyom el mert ő szegény. Egy lelkigyötrő volt ő is. Soha többet szintemen aluli pasit. Nincs olyan találka hogy megvacsorázik nálam, megdug és hazamegy.
Nem könnyű a férjemmel sem, de legalább a felesége vagyok. Felvállal mások előtt, sőt büszke rám. Nem szarevő és a gyerekünknek is mindent megad. Ő egy használható alapanyag.
Utolsó, fájdalmas volt olvasni, nagyon el lehetsz keseredve, a netes társkeresőket illetően.
Én meg azzal szembesültem, hogy csak olyan nők találtak meg társkeresőn, akiket egyéves gyermekükkel éppen 1-2 hónapja hagyott el apuka és kétségbe voltak esve.
Egyébként nagyon sok ismerősömnek lett netes társkeresőről párkapcsolata és remekül megvannak.
Nem vagyok elkeseredve már.
De én átestem a ló túloldalára.
Eddig engem használtak ki dobtak el és nem érvényesülhettem.
Van férjem el vagyunk.
De ha ennek vége lenne valami miatt én megfogadtam hogy kapun belülre egy férfi sem jön többet. Én nem vagyok szakács, nem vagyok cseléd, nem vagyok az anyukája egy férfinak sem. 1 szem gyerekem van, neki sem leszek a cselédje amikor már be tudja kapcsolni a mosógépet és neki is kell tiszta ruha. Mondjuk olyan 14-15 évesen.
A másik meg hogy olyanba sem fogok belemenni soha többet hogy nem hív meg semmire. Meg az anyagi gondjaival gyötör lelkileg. Én is egyedül hoztam helyre az életem, egyedül értem el mindent. Rólam sem gondoskodott senki.
Meg persze ha egyedül maradnék a gyerekemmel akkor sem esnék kétségbe.
De nem is randiznék olyannal ami mondjuk alkalmatlan mellém. Ha nem tud társam lenni a minden napokban akkor én sem tudok a társa lenni neki , nem tudok rá főzni, nem mosok rá, és nem engedem be az ágyamba.
Persze kapun belülre sem , ezt megfogadtam.
Ugyanaz, mint a Dora Gyula. Mindketten mondanak jókat, de mindkettőn felfedezni a klasszikus nárcisztikus viselkedést, Viki rejtett, Gyula meg inkább nyílt. Szinte ordít róluk és így szerintem baromi vicces, hogy a Gyula nem hisz ebben a nárcizmus-dologban, és kirakja a csoportjából azokat, akik ott nárciznak, a Vikinek meg pont a nárcizmus szidására alapszik a “karrierje”, de pont ő nem ismeri fel magában. Paff!!! Ez hatalmas! XD
Külön érdekesség, és amúgy baromi felháborító, hogy Viki mindig mennyire leértékeli és becsmérli a saját testét, külsejét… és ez az ő Achilles sarka, mert a kiterápiátott, EMPATIKUS, segítőkész kis lelke valahogy NEM ÉRZI ÁT, hogy mennyi, de mennyi hasonló alkatú, megjelenésű, talán amúgy is önbizalom hiányos és megtiport nőnek szól be ezzel. MEKKORA KAPUFA! Pont ezzel árulja el, hogy
1. felszínes ember (mivel visszatérő jelleggel szidja a saját KÜLSEJÉT)
2. nem szereti saját magát -így mindaz, amiről beszél, azt ő nem is éli meg. Azért tartja a férjét, mint amiért minden nárcisztikus tartja a párját: hogy a párja szeresse őt önmaga helyett.
Bájdövéj, ha el tudod választani a mondandójuk értékes részét a személyiségüktől, akkor azért jó pár dolgot lehet tanulni tőlük. Ha meg hozzáveszed a személyiségüket, akkor meg olyat is tanulhatsz, amit nem tanítanak.
Nagyon régóta nézem a Bihari Vikit.
Okkal.
Most sokkal jobban érzem magam , vannak határok és nem engedek belőle.
Igen, őbenne is van nárcizmus, durván megmondja a véleményét. De akinek évekig tapostak a fején, az kénytelen kifejleszteni magában némi nárcizmust.
Én is ilyen lettem, nem hagyom már hogy kihasználjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!