Mennyire lehet Bihari Vikire hallgatni ?
Van fent több videó ami arról szól, hogyan tudod a társkeresőn az adott személyről kiszűrni, hogy valami nem oké vele,nem feltétlenül nárci,de inkább fuss
ha ilyeneket olvasol:
a barátaim szerint... a családom szerint...
Én ez ez ez ezt akarom látni, megkapni attól a nőtől
Majd kialakul,..majd eldől hogyan tovább..
Már mindent elértem, csak téged kereslek...
Képeket illetően is van gyanú
Pl oldalra nézz
Napszemüvegben van a képek felénél
"Viccesnek" beállított képek
Profi fotós által készültek
Rengeteg utazásos kép
Őszintén már kb 2 hónapja vagyok fent a társkeresőn és semmi mást nem látok, csak azt amit a Bihari Viki felsorolt,ennyire sok férfi van akitől futni kéne?
Sok évig olvastam a blog oldalát (meg a könyvét is), az alapján nem tűnt úgy, mint aki önazonos, vagy különösképpen jóban lenne magával.
Feltűnősködés miatt voltak történetek eltorzítva stb.
A társkeresőkről is volt leírás a könyvben, mondatokra bontva: "mit ír", valójában "mi az igaz" módon.
Hiszen az, hogy kiragadtál egy mondatomat, nekem szólt.
Ennyire azért nem vagy fontos számomra, hogy neked szóljon... Lépj tovább és akadj le rólam.
Érzem is, hogy projekciós felület vagyok a dühödnek, miért is támadnál valakit, akit nem ismersz. De mégis megtetted, mert a mondat, amit kiragadtál, amit leírtam, valamiért fontos volt neked.
Sajnálom, hogy nem tudunk együttműködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!