Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire lehet Bihari Vikire...

Mennyire lehet Bihari Vikire hallgatni ?

Figyelt kérdés

Van fent több videó ami arról szól, hogyan tudod a társkeresőn az adott személyről kiszűrni, hogy valami nem oké vele,nem feltétlenül nárci,de inkább fuss

ha ilyeneket olvasol:

a barátaim szerint... a családom szerint...

Én ez ez ez ezt akarom látni, megkapni attól a nőtől

Majd kialakul,..majd eldől hogyan tovább..

Már mindent elértem, csak téged kereslek...

Képeket illetően is van gyanú

Pl oldalra nézz

Napszemüvegben van a képek felénél

"Viccesnek" beállított képek

Profi fotós által készültek

Rengeteg utazásos kép

Őszintén már kb 2 hónapja vagyok fent a társkeresőn és semmi mást nem látok, csak azt amit a Bihari Viki felsorolt,ennyire sok férfi van akitől futni kéne?

2022. dec. 26. 03:28
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Bárki bármennyire önazonos, nem lehet univerzális receptet adni ilyen "ha a bemutatkozóban azt írja hogy, akkor menekülj" szinten.

A végén még megjelenik az is, hogy "ha a levelezés során azt írja, hogy: <pár mondat> akkor menekülj!"...

2022. dec. 26. 09:00
 12/50 anonim ***** válasza:
60%
Az a nő egy vicc.
2022. dec. 26. 09:00
 13/50 anonim ***** válasza:
94%
Mindenki úgy lát mindent, ahogy éppen van.
2022. dec. 26. 09:04
 14/50 anonim ***** válasza:
66%

"Ezért kellemetlen személyiség azok számára, akik dominálni, kontrollálni, okoskodni, mindent jobban tudni akarnak."

Ez az év vicce.

2022. dec. 26. 09:13
 15/50 anonim ***** válasza:
80%
Miért találod viccesnek?
2022. dec. 26. 09:16
 16/50 anonim ***** válasza:
19%

Most is bebizonyítottad, miről beszélek. Leírtam egy választ, kiragadtál valamit, és megpróbálod kontrollálni a szavaimat. Ahelyett, hogy hagynád, vagy megkérdeznéd miért látom így.

Neked vicces, nekem viszont nincs azzal dolgom, hogy te milyennek találod.

2022. dec. 26. 09:18
 17/50 anonim ***** válasza:
80%

15, mert ha valaki, hát én soha nem akartam dominálni, senkire nem erőltettem semmit, de egy okoskodó tyúknak tartom. Nem mond semmit, de azt jól eladja. Minden kinyilatkoztatására, amire azt mondod, hű, pont így van velem, jut egy ember, aki azt mondja, nála pont az ellenkezője igaz.

Bóditesók kettő, csak ő nem vert át nyugdíjasokat.

2022. dec. 26. 09:27
 18/50 anonim ***** válasza:
78%
16, az megvan, hogy te akarod megmondani, mit kell gondolnom?
2022. dec. 26. 09:28
 19/50 anonim ***** válasza:
72%

Kis Vikuval az a gond, hogy mivel kalapácsa van, mindent szögnek néz. Kifogott egy nárci anyát és ő maga gyenge idegrendszerrel összeomlott ettől kamaszkorában, és most ezt diagnosztizálja mindenkinél. Szerinte a magyar lakosság 99%-át terápiára kellene járatni. Lófact, minek? Nyilván találnának valami megjavítanivalót, ha már ott vagy...

Nagyon szerettem a humoros írásait, értem, hogy ez neki gyógyulás volt, tehát nem sírom őket vissza, de ez a megvilágosodott prófétaszerep nekem sok.

2022. dec. 26. 09:33
 20/50 anonim ***** válasza:
6%
Ki a faaszom ez a picsa?
2022. dec. 26. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!