Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire lehet Bihari Vikire...

Mennyire lehet Bihari Vikire hallgatni ?

Figyelt kérdés

Van fent több videó ami arról szól, hogyan tudod a társkeresőn az adott személyről kiszűrni, hogy valami nem oké vele,nem feltétlenül nárci,de inkább fuss

ha ilyeneket olvasol:

a barátaim szerint... a családom szerint...

Én ez ez ez ezt akarom látni, megkapni attól a nőtől

Majd kialakul,..majd eldől hogyan tovább..

Már mindent elértem, csak téged kereslek...

Képeket illetően is van gyanú

Pl oldalra nézz

Napszemüvegben van a képek felénél

"Viccesnek" beállított képek

Profi fotós által készültek

Rengeteg utazásos kép

Őszintén már kb 2 hónapja vagyok fent a társkeresőn és semmi mást nem látok, csak azt amit a Bihari Viki felsorolt,ennyire sok férfi van akitől futni kéne?

2022. dec. 26. 03:28
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%
Ugye, hogy idegesítő az önazonos ember azok számára, akik kontrollálni, megmondani, mindent jobban tudni akarnak? Én csak kérdeztem, hogy ki miért mit gondol. Nem kaptam ilyen választ, csak pár minősítést. Alapvető kommunikációs problémák vannak. Vagy zavar titeket, hogy agresszióra nem agresszióval válaszolok, ahogy az a magyarok között szokás. Visszakérdezek. Érdekes, hogy ilyenkor sem a saját érzéseiteket írjátok, hanem hanem engem szólítottok fel.
2022. dec. 26. 10:31
 32/50 anonim ***** válasza:
86%

Én csak kérdeztem, hogy ki miért mit gondol

Nincs hozzá közöd. Joga van a véleményéhez indoklás és magyarázat nélkül.

Te nem önazonos vagy, hanem idegesítő. Egy önazonos ember tisztában van saját magával és elfogadja, bárki bármit gondol. Te meg azon rugózol, jaj, miért gondolkofik így rólad (holott nem is rólad elmélkedik, csak egy mondatról, ami nem te vagy).

2022. dec. 26. 10:35
 33/50 anonim ***** válasza:
0%

Mindaddig, amíg a másik nem róla, neki címezve ír valamit. Azt joga van átbeszélni a degradálóval, joga van megkérdezni miért úgy látja őt és megvédeni a határait.

Senki nem tudott válaszolni úgy, hogy ne rólam szóljon. Ez elszomorító számomra.

Sokat kell még fejlődni a világnak, hogy mindenki ugyanazt a valóságot nézze.

2022. dec. 26. 10:40
 34/50 anonim ***** válasza:
84%

Tehát az az elmélkedés, hogy vicc egy mondat, de mikor őszintén érdekel, hogy miért vicc, egy darab válasz nincs rá.

Értem. Rendben.

2022. dec. 26. 10:42
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a vita résztvevőjeként szóltam hozzá és nem arra a mondatra reagáltam, én csak azt fejtettem ki, hogy az illetőt nem tartom hitelesnek ilyen kérdésekben. Sok éve olvastam a blog oldalát és a könyvét is elolvasva bennem ez a kép alakult ki.
2022. dec. 26. 10:49
 36/50 anonim ***** válasza:
92%

1:

Rettenet sok dologról mondtam az eddigi életem során, hogy majd egyszer, és ezeknek nagy része meg is valósult, illetve van ami még folyamatban van.

Szerintem aki más szójárásából próbál messzemenő következtetéseket levonni, annak túl alacsony az érzelmi intelligenciája a komplex érzelem felismeréshez, és ezt pótolja egszerű heurisztikákkal. Szerintem Bihari Viki is ennek a tipikus esete.

2022. dec. 26. 10:53
 37/50 anonim ***** válasza:
84%

De a te mondataid közül nem is ragadott ki semmit egy-két hivatásos megsértődő.

Mindenki véleménye rendben van, hiszen a kérdés erről szól. Viszont mikor a véleményt véleményezik a kérdezőn kívül, minden asszertivitás nélkül, érvénytelenítik, belölnek egy hányást, az eléggé mutatja az állapotokat.

Lehetne ezt úgy is, hogy viccnek találom ezt a kijelentésedet, mert én úgy látom, hogy ez és ez. De itt nincs ilyen.

Igaz, ez tényleg magas szint. Távol-keleti felső fok.

2022. dec. 26. 10:58
 38/50 anonim ***** válasza:
60%

31:

"Vagy zavar titeket, hogy agresszióra nem agresszióval válaszolok,"

Végigolvastam ezt a vitát, amit te csinálsz, az klasszikus esete a passzív agressziónak.

2022. dec. 26. 11:02
 39/50 anonim ***** válasza:
29%
Jaja :D
2022. dec. 26. 11:05
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Bármely mondat kapcsán lehet "mit gondolt valójában az illető" típusú útmutatót írni.

Például:

"A közeljövőben szeretném életemben megvalósítani, hogy..." = "Pató Pál urat tisztelhetjük, soha semmit nem fog csinálni!".

Az igazság az, hogy nem lehet mindent kifejteni, hogy "miért csak a közeljövőben" történik meg az adott dolog, valamint aki már eleve egyfajta "na nézük hol/hogyan vernek át & mindenki lelkileg problémás csak én nem" típusú hozzáállással indul neki a társkeresésnek, ez a nagyobb probléma.

2022. dec. 26. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!