Szerethetőnek tartod magad?
Figyelt kérdés
Én nem tudom annak tartani saját magam.
F
2022. dec. 25. 22:33
1/18 anonim válasza:
Nem. Nem szeretnek valami sokan.
Amúgy frappáns kérdés, így a szeretet ünnepén.
2/18 anonim válasza:
Abszolút nem, még karácsonykor se nagyon szeretnek, ha már itt tartunk. 🎄
3/18 anonim válasza:
Magamat igen, de mások nem osztják a véleményem. 😅
4/18 anonim válasza:
A legkevésbé sem. A családom valamelyest rácáfol erre, de ők elfogultak. Ha újonnan ismerne meg valaki, egész biztos nem tudna szeretni.
6/18 anonim válasza:
Nem. Mondjuk értem is, hogy miért nem szeretnek. Nem vagyok egy kedves teremtés, ami azt illeti.
9/18 anonim válasza:
Felemás érzések vannak bennem. Szerencsés ember vagyok, mert sok barátom van, akik mindíg bizonyítják, hogy szeretnek. Én is őket. A családom egy része is szeret, viszont szeretem őket. De szerintem külső szemmel nem vagyok valami szerethető. Szerintem......
10/18 anonim válasza:
Igen. Ezt alátámasztja az a rengeteg szeretet, amit a családomtól, barátaimtól, páromtól vagy akár másoktól kapok. Én is nagyon szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!