Hogyan higgyem el, hogy szerethető vagyok?
Szocializácio
Ha rádirnak, vagy elhivnak mindenhova, hiányzol onnan ahol nem vagy ott, hívogatnak írogatnak, akkor szerethető vagy
Én úgy éreztem, hogy szerelemmel nem vagyok szerethető. Mert volt egyszer egy srác, akivel rövid ideig voltam együtt, én beleszerettem, ő meg szakított azzal az indokkal, hogy nem szeret és soha nem is tudna belém szeretni. Na utána én 4 évig folyamatosan ezt tapasztaltam, több srác is volt, akik bár megadták az esélyt, nem szerettek belém, úgyhogy én teljesen ebben a hitben éltem, mint te, hogy nem vagyok szerethető.
Aztán amikor már a sokadik férfi közölte, hogy nem tudja miért, de egyszerűen nem szeret és nem is akar ennek esélyt adni, akkor leültem és leírtam egy füzetbe az összes srác nevét, akihez közöm volt. Párkapcsolat, viszontatlan szerelem, ilyesmik. Mindhez odaírtam, hogy szerettek-e és ha igen, akkor miért voltak bunkók, ha nem, akkor miért nem, mi az, ami az én hibám volt, illetve jó lenne-e velük lenni most (mindre a válasz NEM volt). Rájöttem ezáltal, hogy szerethető vagyok, csak pl volt, aki éppen szakítás után volt és még nem volt nyitott más emberre, vagy több vasat tartott a tűzben, vagy egyszerűen nem volt való neki abban az élethelyzetben a párkapcsolat.
Nem viccelek, nem volt két hónap sem és megismertem a barátomat, aki őszintén és tiszta szívből szeret engem, nagyon szerelmes belém :)
Ajánlom neked is ezt a fajta elemzést, akkor is, ha te nem (csak) a szerelmi részére érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!