Hogy szerethetném meg az olvasást?
Figyelt kérdés
Mikor érdekel valami elkezdem olvasni hogy minél előbb az infóhoz jussak szinte csak átugrom a szememmel, és így is mindig megunom vagy ilyesmik. Hogy "szerettessem" meg magammal az olvasást?2021. márc. 17. 21:17
1/7 anonim válasza:
Keress olyan könyvet, aminek mozgalmas cselekmenye van. Ha kapkodsz, akkor kèszits olvasònaplòt, hogy jobban figyelned kelljen.
2/7 anonim válasza:
Talán, ha van egy kedvenc filmed, sorozatod, nézd meg, hátha van belőle könyv is.
3/7 anonim válasza:
Harry potter
Amúgy azért kapkodsz, mert ehhez vagy szokva a neten. Mindent azonnal megkap ott az ember egy szempillantás alatt.
4/7 anonim válasza:
Miért kéne megszeretned?
Ez is csak egy hobbi, ha nem élvezed, ne csináld.
5/7 anonim válasza:
Az elején az ujjaddal kövesd. H.lyén hangzik, de nekem hasonló gondom volt és bevált.
6/7 anonim válasza:
Én reggelről szoktam olvasni 15-30-45 percet,persze előtt nem telefonomon meg ilyenek.
Nyilván csak azokat olvasom amik érdekelnek,amik nem érdekelnek azt én sem olvasnám el.
7/7 anonim válasza:
Minden nap olvass fokozatosan több oldalt: 5-10-15-20 oldal. és ezt tartsd is be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!