Nem olvastam. Véleményem csak annyi, hogy nem is akarom olvasni őket.
2013. dec. 10. 12:08
2/9 anonim válasza:
A kérdés már csak az, hogy ha nem olvastad ezeket a könyveket (ergo véleményed sem lehet róluk), akkor mégis miért írsz direkt negatív választ a kérdésre? Ennek semmi értelme.
Egyébként szerintem érdemes könyvesblogokon körülnézned, ha véleményekre vagy kíváncsi.
2013. dec. 10. 17:36
3/9 anonim válasza:
Nem olvastam egyiket sem, így a könyvről véleményem nem is lehet, de a címük alapján biztos, hogy nem olvasnám, mert nem az én ízlésem.
2013. dec. 10. 18:01
4/9 anonim válasza:
AZ "Elakadó lélegzet" -et olvasta a barátnőm és ő nagyon imádta! Elég jó ízlése van könyvek terén, biztosan nem lehet rossz. A "Szerethetetlen" -nel sokáig szemeztem, de nekem egy kicsit sablonsztorinak tűnt, ráadásul trilógia. Egy ilyen egyszerű történetet nem tudod hogyan lehet sokáig húzni. Mindenesetre lehet miután elolvasom megváltozik a véleményem. :)
2013. dec. 10. 18:22
5/9 anonim válasza:
Én meg egyetrétek az előttem válaszolóval...ugyaniígy volt velem is :DD ....Az egyik barátnőm az Elakadó lélegzetet olvasta, és ő nagyon szerette.....! :P
2013. dec. 14. 20:10
6/9 anonim válasza:
kb. 10 perce fejeztem be az 'elakadó lélegzet'-et. imádtam minden egyes oldalát. tanulságos, izgalmas, szívfacsaró, minden ami kell. :) csak ajánlani tudom. de a vége az eléggé függő. ha nem akarsz idegbajos lenni, ne olvasd el a 39. (utolsó fejezetet), mielőtt megjelenik a folytatása :D:D
2013. dec. 29. 19:59
7/9 anonim válasza:
Én olvastam az Anagyali gonoszt és nekem nagyon tetszett. Állítólag lesz egy második része is amit már nagyon várok. De tényleg nagyon jó volt. És még a könyvben szereplő fiúba is beleszerettem. Ajánlom olvasd el. Persze nem tudom hogy milyen könyvek jönnek be neked de ha szereted a fantasyt egy csipetnyi szerelemmel rossz fiúkkal akkor érdemes elolvasnod.
2014. ápr. 3. 15:14
8/9 anonim válasza:
Olvastam mind a hármat. AZ Elakadó lélegzet végén én sokkot kaptam, de már a polcomon van a következő kötet és nemsokára elkezdem :3 A szerethetetlent nagyon szerettem *-* Trilógia, de ha jól tudom a következő kötetek nem ugyan annak a szemszögéből íródnak majd. Az Angyali gonoszt imádtam *-* Oh a főszereplő fiú *-* igen van következő része (már a polcomon is van xD) Szóval... Az Elakadó l. ajánlom nagyon jó! Tanulságos és, ha bele gondolunk a világon bárhol történhetnek az ajtók mögött ilyenek. A Szerethetetlen igen aranyos történet én szerettem és lehet benne izgulni is(szerintem) Az Angyali gonosz, meg maga a nyelvezet és a szereplők és a történet miatt is tetszett :)
2014. ápr. 29. 20:09
9/9 anonim válasza:
Az első kettőt olvastam, ezek a kedvenc könyveim :3 Bár szerintem a második rész minkét esetben jobb :)
A Szerethetetlen vége megnyugtató, boldogan teszed le a könyvet. Viszont az Elakadó lélegzet... uhhh, soha nem fogom elfelejteni azt az érzést, amikor befejtem! Nem sok kellett, hogy dührohamot kapjak, pedig nem szoktam ennyire felizgulni egy könyv miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!