Hogyan szerethetném meg az olvasást?
Figyelt kérdés
Szeretnék én is a sokat olvasók táborába tartozni. De nagyon kevés könyv van ami megfog, vagy amit végig is olvasok. Hamar megunom. Vagy nem tudom miért nem fejezem be... Anyukámat írigylem ő mindenevő, neki mindegy csak könyv legyen - ha kell egy nap alatt kiolvas 3-4száz oldalas regényeket. Én alapból scifi rajongó vagyok, de szeretem a drámát, a pszicho könyveket. Vettem már meg bestsellereket -de azokban is csalódtam, valamiét annyira nem kötött le, és nem tetszett egyik történet sem. Lehet velem van a baj? Pedig annyira szeretnék olvasni.2019. jún. 12. 19:49
2/5 A kérdező kommentje:
40f
2019. jún. 12. 19:54
3/5 anonim válasza:
Hmmm,ez nem igy működik hogy "én is napi 300 oldalt akarok olvasni"... Ez valamilyen szinten adottság.
Na meg igen,mennyire köt le a könyv.
De megfelelő környezet,például csendes szoba,nyugodt légkör se árt.
Mwg hangulat...
Én van hogy napi egy pár oldalas galaktika novella erejéig tudok olvasni,de van hogy 12-15 órán át le se tudom rakni a könyvet...
Ne add fel.
Javaslom gyüjts be egy virtuális könyvtárat,amiből kedvedre szemezgethetsz.
Én telefonról,tabletről szeretek olvasni.
4/5 anonim válasza:
Válassz azokból a műfajokból, amiket filmben vagy sorozatban szeretsz, előbb-utóbb biztos fogsz találni olyat, ami leköt. Vagy próbálkozhatsz eleve rövidebb regényekkel, novellákkal is. Egy átlag novellát végig lehet olvasni 10 perc alatt, ez biztos nem okoz neked sem gondot. Így viszont könnyebben találhatsz olyan írót, akinek tetszenek a munkái, és akinek esetleg egy hosszabb művét is szívesen végigolvasod. De a telefonodon könyveket tartani is jó ötlet, hiszen az mindig kéznél van. Így olyankor is nekiláthatsz az olvasásnak, amikor tényleg nincs jobb dolgod (például buszon, vonaton, vagy ha várnod kell valahol, pl. orvosnál, ügyintézésnél). Így viszont biztos jobban haladsz vele, mint otthon, ahol mindenféle más dolog elvonja a figyelmedet.
5/5 anonim válasza:
Olvastad a Harry Pottert? Vagy Jacqueline Wilsont? Akárhány éves is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!