Hogyan szeressem meg az olvasást?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és - tudom, ciki - nagyon ritkán olvasok. Hogyan szeressem meg jobban az olvasást?2017. nov. 23. 22:57
2/9 anonim válasza:
Válassz először egyszerű, rövid, és olyan olvasmányt ami érdekel.Aztán lehet hosszabb...stb.
Ha elmondod milyen témák érdekelnek tudok ajánlani is könyvet:)
3/9 anonim válasza:
Menj el valakivel a könyvtárba amikor van sok időd, nézd meg különböző témákban könyveket, olvass az interneten a pöttyökről(kedvencem:vöröspöttyös könyv), és ismerőseidtől is érdeklődhetsz
4/9 anonim válasza:
Gondold végig, hogy milyen műfajú vagy témájú filmeket és sorozatokat szeretsz, akkor már lesz valami támpontod, hogy a könyveknél merre indulj el.
5/9 anonim válasza:
Rejtő Jenőnek az összes könyvét ajánlani tudom.
6/9 Márciuska válasza:
Csak akkor szereted meg az olvasást, ha olyat olvasol, amit szeretsz. Fel kell derítened az ízlésedet - és szerintem a legjobb megoldás erre, ha könyvtárba mész, és addig böngészel, amíg nem találsz rá a saját világodra.
7/9 anonim válasza:
En szo legszorosabb ertelmeben utaltam olvasni regebben, de egyszer ravettem magam hogy elolvassam Leiner Lauratol a Szent Johanna gimit. Nem tudtam lerakni es annyira megszerettem a konyveket, hogy en kepzelem el a helyeket, a szereploket. Sokkal nagyobb lett a fantazim is miota elkezdtem rendszereseggel olvasni. Ugyhogy sok szerencset
8/9 anonim válasza:
Ha még mindig nem vetted rá magad, akkor mindegy :D
Keress olyan témában könyvet, ami foglalkoztat.
9/9 anonim válasza:
Olvass ifjúsági regényeket, olvasd el a kedvenc sztárod önéletrajzát, olvass olyasmit, ami filmen tetszeni szokott, olvass vicceset (pl. Rejtő Jenő), olvass mai könnyedeket, olvass olyat, ami megfog, mert olyan emberről szól, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!