Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám elhinni magamról...

Hogyan tudnám elhinni magamról, hogy szerethető és értékes ember vagyok?

Figyelt kérdés
Mert egyébként az vagyok, csak gyerekként elvették az önbizalmamat és hiába vannak jó tulajdonságaim, mégsem tudom azt elhinni, hogy lenne valaki aki végre őszintén tudna szeretni. Tippek? Mit csináljak? 23L
2020. ápr. 12. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ilyen Szabó Péteres sablonokon kívül nem sokat tudok mondani, de ha tudod, hogy az vagy és nem csak ezzel nyugtatod magad (mert vannak ilyenek...) akkor ezt tudatosítsd magadban. Biztos vannak barátaid, akik jó véleménnyel vannak rólad. S ha ők így gondolják, akkor egy ellenkező nemű is gondolhatja ugyanezt.
2020. ápr. 12. 23:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Először saját magadat kell megszeretned. Értékeld magadban, hogy mit értékeld el eddig: munka, tanulás, versenyek, sport tekintetében mit értél el. A pici, minimális sikerek is fontosak.

Aztán ha ez megvan, akkor koncentrálj a jelenlegi életedre. Ha tanulsz,, akkor arra, ha dolgozol, akkor a munkádra. ott teljesedj ki, és közben biztos, hogy valaki felfigyel rád:).

2020. ápr. 13. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!