Miért hazudnak ennyit a pasik ?
Olvastam egy cikkben hogy leginkább önvédelemből hazudnak. Csak nálam ez nem igazán működik mert egyből megérzem ha valaki hazudik legyen az nő vagy férfi.
Szimplán nem értem miért nehéz ennyire a férfiak többségének igazat mondani?
Én is meg sok másik barátnőm egyaránt tapasztalta hogy a féfiak nagyon szeretnek hazudozni! Számomra ez visszataszító!
Inkább mondja meg az igazat akár rossz akár jó. Mert szerintem mindenkinek jár az igazság!
#10:
Jól van, nem kell itt femináciskodni.
Ezt nem lehet lebintani padik vs nők, ez ember függő.
Nekem rengeteg nő hazudott,.sose.mondták meg öszintén, hogy nem akarnak tőlem semmit, de azért egy kicsit játszottak velem.
Ez az hogy én mindig igazság párti leszek!
Például ha azt mondják nekem hogy rossz a hajam akkor azt mondom: elfogadom a véleményed de nekem tetszik és ennyi!
Meg sokszor nagyobb bajt csinálnak az emberek azzal ha kamuznak mintha az arcomba mondanák az igazat!
Kérdező 16#
Ez viszont jó,ha te ilyen vagy.
Brit tudósok megállapították, hogy jelentősen csökken annak a férfinak a várható élettartama, aki bevallja, hogy túlsúlyosnak tartja a párját. D
Viccet félretéve, egy etológus házaspár (Pease) Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? c. könyve erre is remekül rávilágít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!