Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hazudnak ennyit a pasik ?

Miért hazudnak ennyit a pasik ?

Figyelt kérdés

Olvastam egy cikkben hogy leginkább önvédelemből hazudnak. Csak nálam ez nem igazán működik mert egyből megérzem ha valaki hazudik legyen az nő vagy férfi.

Szimplán nem értem miért nehéz ennyire a férfiak többségének igazat mondani?

Én is meg sok másik barátnőm egyaránt tapasztalta hogy a féfiak nagyon szeretnek hazudozni! Számomra ez visszataszító!

Inkább mondja meg az igazat akár rossz akár jó. Mert szerintem mindenkinek jár az igazság!

2022. dec. 22. 08:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Amiért a nők.
2022. dec. 22. 11:05
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

#10:

Jól van, nem kell itt femináciskodni.

2022. dec. 22. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Amiért a nők is
2022. dec. 22. 14:24
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Ezt nem lehet lebintani padik vs nők, ez ember függő.

Nekem rengeteg nő hazudott,.sose.mondták meg öszintén, hogy nem akarnak tőlem semmit, de azért egy kicsit játszottak velem.

2022. dec. 22. 14:54
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Mert ha az igazat mondja akkor abba kötsz bele. Az igaz, hogy ezzel próbáljuk elkerülni az amúgy totál feleslegesen generált konfliktust.
2022. dec. 22. 21:47
 16/19 A kérdező kommentje:

Ez az hogy én mindig igazság párti leszek!

Például ha azt mondják nekem hogy rossz a hajam akkor azt mondom: elfogadom a véleményed de nekem tetszik és ennyi!

Meg sokszor nagyobb bajt csinálnak az emberek azzal ha kamuznak mintha az arcomba mondanák az igazat!

2022. dec. 22. 22:05
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező 16#

Ez viszont jó,ha te ilyen vagy.

2022. dec. 23. 07:27
 18/19 Senior Séf ***** válasza:
32%

Brit tudósok megállapították, hogy jelentősen csökken annak a férfinak a várható élettartama, aki bevallja, hogy túlsúlyosnak tartja a párját. D

Viccet félretéve, egy etológus házaspár (Pease) Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? c. könyve erre is remekül rávilágít.

2022. dec. 23. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Nàllam attól függ, higy mi a cèl... Fontos dolgokban nem hazudok... Pl elfelejtettem valamit, ami fontos, akkor nem mondom azt hogy igen, hanem az igazat. Ha hazudnèk, akkor sokkal nagyobb a gond mert nem lehet javítani, ha igen, akkor többen keresünk megoldást. Ekső sorban poènból hazudok, pl tegnap előtt új kollègát szivatásból elküldtem egy epermagozóèrt.... Majd visszajött hogy nem talált.... Kegyeshazugság szokott lenni mèg. Párkapcsolatban sem hazudok, mondjuk komoly dolgok sosem voltak megcsalás mással smárolás, flört stb... Ès nem kellett ez miatt hazudnom...
2022. dec. 23. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!