A legtöbb embert miért zavarja, ha hazudnak nekik?
Te tényleg ennyire "egyszerű" vagy?
Nem is értem mi a kérdés.
Nyilván értelmes ember, szülő nem szereti, ha kamuzik a gyereke. Megbízhatatlanságra vall, és nyilván nem örülnek neki, hogy annak tudatában mennek el otthonról, hogy a gyerekük iskolában van, miközben nincsen. És nyilván nem sok jót vetít előre, ha már gyerekként felelőtlen valaki.
Figyelj, ebben nem az a legnagyobb baj, hogy nem voltál iskolában, hanem az, hogy a szüleid azt hitték, hogy ott vagy. Mert simán elhallgattad előlük, hogy amúgy nem is mentél. Gondold már el, hogy neked milyen érzés lenne, ha azt mondaná neked anyukád vagy apukád, hogy be kell mennie a munkahelyére elintézni valamit, közben meg mondjuk totál nem ott volt, hanem akárhol. A szüleidnek fontos tudniuk szerintem, hogy hol vagy (legalábbis iskolaidőben), ugyanis aggódnak érted, törődnek veled.
Amúgy meg szerintem még meg is engedték volna mindkét alkalommal, hogy otthon maradj, hiszen volt igazolás. Mondjuk szerintem az én szüleim sem örülnének, ha bejelentés nélkül otthon maradnék.
Én simán elfogadnám, ha hazudnának nekem, feltételezném, hogy ennek oka van. A hazugság előtt sorra vette egyértelműen, hogy mik a lehetőségei és erre jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!