Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik mindig ezzel pedáloznak...

Akik mindig ezzel pedáloznak csak szerintem hazudnak?

Figyelt kérdés

Rengeteg ismerősöm rak ki olyan posztokat hogy pl. "nem érdekel más véleménye én a saját szabályaim szerint élek"

"nem érdekel más véleménye én csak magamnak félek meg"

Nekem tökre az jön be egyből hogy ennek pont az ellenkezője van.

Szerintetek?

2021. szept. 3. 16:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Felelek* bocs
2021. szept. 3. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Én így vagyok vele. Mégsem kezdem el posztolgatni
2021. szept. 3. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet arról is szó hogy önmagukat akarják meggyőzni.

Én is hasonlóan kezdtem el vélekedni viszont annyira nem érdekel mások véleménye hogy kiposztoljam.

Ez is inkább a tedd, ne mutasd kategória.

2021. szept. 3. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Teljes mértékben egyetértek. Szerintem aki tényleg csak magával foglalkozik, az nem hangoztatja ezt kontextus nélkül. Én is csak akkor szoktam mondani, hogy nem vagyok kompetitív és nem szeretem magam másokkal méregetni, mert nem tesz jót a lelki egészségemnek, mikor mások nagyon pusholják ezt a kinek mije van és ki mit ért el dolgot. Szerintem az ilyen posztok inkább arról szólnak, hogy az illető be akarja magát védeni és meg akarja mutatni, hogy ő aztán milyen stabil és meg se próbálja senki őt leszólni. Persze az egész komikus lesz ettől, hiszen egyszerűbb lenne, ha elengedné a füle mellett az esetleges ilyen megjegyzéseket.

Hasonló, mint mikor valaki azt szajkózza, hogy utál téged és nem érdekled... Jaj, ha igaz lenne, már ignorálnál és tiltanál mindenhonnan.:)

2021. szept. 3. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érdekelné más véleménye, eleve nem is akarná magáról ezt közölni.

Olyan emberek osztanak meg ilyeneket, akik nagyon is tetszelegni akarnak az embereknek, és ezért kapnak hideget-meleget.

Azért írják ki, hogy éreztessék a kritizálóikkal, hogy ne is fáradjanak a elmondani a rossz véleményt, mert nem érdekli.

Szóval ponthogy a mások véleményétől való félelem az oka ennek.

2021. szept. 3. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki valóban így gondolja és eszerint él, az nem posztolgatja és nem hangoztatja, mert nincs szüksége külső visszaigazolásra a témával kapcsolatban. Persze lehet, hogy csak magamból indulok ki :)
2021. szept. 3. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát úgy általában, ha valaki nagyon bizonygat valamít, akkor felmerűlhet, hogy pont az ellenkezője igaz, és így probálja kompenzálni a valóságot.
2021. szept. 3. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!