Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hazudnak nekem rendszere...

Miért hazudnak nekem rendszeresen az emberek?

Figyelt kérdés
Fél éven belül már két lány (mindkettő ikrek csillagjegyű) is hazudott nekem, mert nem volt hozzá jelleme, hogy igazat mondjon. Nem hiszek a horoszkópban.

2022. jún. 26. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Mivel a politika a hazugságot elfogadhatóvá tette, ezért a közerkölcs egyre inkább süllyed lejjebb, és az emberek már nem érzik át a hazugság erejét
2022. jún. 26. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hiszel a horoszkópban, akkor miért jegyzed meg, hogy mi a csillagjegyük?

Amúgy sokat segítene, ha leírnád, miben hazudtak.

2022. jún. 26. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy féltek a reakciódtól. Érdekes, nekem nem szoktak hazudni, mert nem vagyok egy vadállat, hanem egy olyan valaki, aki megérti és elfogadja mások dolgait/hibáit. Ha te egy hisztériás ember vagy stb, akkor ne csodálkozz, ha hazudnak neked és nem feltétel az ő jellemükben van a hiba.
2022. jún. 27. 06:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Abból alakult ki a hazugságuk, hogy szándékosan megszegték az ígéretüket, mert nem volt nekik fontos, hogy betartsák, sőt éppen a megszegésekkel nyertek maguknak időt számukra fontosabb elfoglaltságaikhoz. Udvariasságból vezettek félre. Sajnos csak több hónap múlva buktak le véletlenül. Az 1-es válaszolóval értek egyet teljes mértékben.
2022. jún. 28. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Szóval el is mondtad, meg nem is... Te sem tűnsz a legegyenesebb embernek.
2022. jún. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!