Mit csináljak, ha képtelen vagyok a rendszerezésre, rendrakásra?
Nem tudom, valószínűleg te így működsz. Volt ilyen ismerősöm, ha rendet rakott akár otthon, akár a munkahelyen, semmit nem talált addig, míg újra káosz - mármint másnak káosz - nem lett körülötte. Otthon ez még elmegy, a munkahelyen viszont gond lehet, ha nem vagy ott és más pedig nem tud eligazodni a te rendszered szerint.
Az ilyen emberek ritkán változnak, nem sok esélyt adok neked sem. És ez most egyáltalán nem negatív kritika.
Mind a párkapcsolatban, mind a munkában olyat kell keresni, aki és ahol hasonló a mentalitás.
Címkézz.
Mindegy mit hová raksz, ha felcímkézed más is el tud tájékozódni ott.
És találj ki valami rendezési metódust amit szigorúan követsz.
Azt érdemes amivel dolgozol.
Pl. Ügyfelenként, cégenként, évek szerint, ügy típusa szerint ...
5-ös, ezt nem értem teljesen, mire gondoltál pontosan?
A 4-essel egyetértek, nem én pontoztam le
Ja, értem, köszi 😀
Annyit hozzafűznék, hogy azért rendetlennek nem tartom magam, ( mindig el van pakolva a konyhámban, csak lehet más rendszer szerint, mint a megszokott) Az irodában is ugyanígy. Pl nálam egyben van amiről tudom, hogy feladat lesz vele 1 héten belül, másnál ezek pl külön el vannak pakolva a szortírozott helyére. Ebben működök másképp pl. Nekem ez logikus, de másnak káosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!