Hogy bírjátok elviselni egy kolléganőtök egész napos locsogását?
Figyelt kérdés
8 órát vagyunk összezárva többen egy irodában, minden nap és van egy kolléganőm, aki kényszeres beszélő, azaz imádja hallatni a hangját. Egész nap beszél a gyerekeiről, a férjéről, a testvéréről, szüleiről, ki mikor mit mondott, mi lesz/volt a suliban, közelgő születésnapokról már hetekkel, vagy egy hónappal korábban elkezd mesélni nekünk, hogy hogyan készül, minden részletet, kaja, ajándékok, vásárlás, takarítás, kik lesznek ott, x rokon mit mondott ezzel kapcsolatban. Amíg az a születésnap le nem zajlik, addig minden nap téma az is, hogy hol tart a készülődésben. Ha benne vagyunk egy munkában, amikor is nagyon kell koncentrálni, akkor is beszél, eltereli a figyelmem, mindig vissza kell lépnem egyet abban, amit csinálok, mert bezavar. Lényegtelen információkat oszt meg velünk, beszél beszél, de nem mond semmit, locsog ha kell ha nem és mindig talál hozzá partnert az irodában felváltva. Én már megőrülök, leszívja minden energiám, már a hangja is idegesít! És dolgozni is nehéz így. Tippek? Arra gondoltam, viszek be füldugót, de az hogy néz ki..2022. dec. 21. 07:03
11/16 anonim válasza:
Keverjél altatót vagy hashajtót a kávéjába. 😊 ☕
12/16 anonim válasza:
Lehet neki mondani, hogy a munkára szeretnél figyelni, nem rá. Ebben mi a nehéz? Nincs vér a pucadban?
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, ezek szerint nem csak én szenvedek ebben helyzetben. Azért nem szólok rá, mert én pár hónapja vagyok ott, ő meg 9 éve. De még eljöhet az idő 😏
Egyébként egy egyszerűbb teremtés a csaj, látszik, hogy még menőnek is hiszi magát, amiért ilyen fő szószóló.
2022. dec. 21. 21:19
14/16 A kérdező kommentje:
Egyik másik hozzászóláson nagyon jókat nevettem😄
2022. dec. 21. 21:20
16/16 anonim válasza:
Jajjjj!!! Ismerős! :) Ilyen kolleganőm nekem is volt az a legrosszabb hogy amikor lefeküdtem aludni,ha hiszed ha nem a hangjàt hallottam a fejemben!!! Nem beszêlt csak maga a hangja mêg mondtam a férjemnek hogy nem hagy màr aludni sem :D Na aztàn kegyetlen sz.r napom volt amikor műszak vêge felê csak ennyit kérdezett: Moncsi mi van veled? Na itt durrantam! Közöltem hogy mindenki mindent tud az anyósról,gyerekről,menny jelölt és csalàdról,testvérről és csalàdjàrol,és annyit még hozzátettem na meg a pàrodról mindent tudok csak azt nem hogy hàny cm milyen vastag a pénisze àlló illetve ernyedt àllapotban. :D Nem sértődött meg egyből,inkább meglőpödött!! Màsnaptól 1 hétig hozzàm se szólt utànna ott folytatta ahol abbahagyta.....kegyetlen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!