Miért érzi úgy anyukám, hogy mindenképpen újból el kell mennie vásárolni csak azért, mert 3 napos szünet jön?
2 napja voltunk bevásárolni, ma is voltunk (4 táskát telepakoltunk) de holnap is akar menni. Totál meg van kattanva, általában hetente, másfél hetente megyünk vásárolni, mert elég az a kaja ami van itthon, de most más, most menni kell, mintha hónapokig nem lenne nyitva semmi. Direkt megnéztem, mondtam is neki, hogy de anya, csak 3 napig lesznek zárva, nem kell újból vásárolni, már voltunk. anya: de épp azért megyünk, hogy legyen, emrt elfogy.
Én itt feladtam a vitát, de legbelül azért folytattam: MI FOGY EL?? MÉGIS MI? 3 nap alatt megeszel 43 tolyás, és 6 liter tejet, plusz ezek mellé a normál bevásárlás 4-szeresének megfelelő mennyiségű ételt???
Nem néz tévét, nem hiszem, hogy reklámoktól kattant volna be. Egyébként nem őrült, nincs baja, nem viselkedik úgy, egyszerűen ""normálisan"" akar menni boltba, mintha tény lenne, hogy 3 hónapig minden zárva.
"Totál meg van kattanva"
Talán ettől van... ;-)
Vedd elő a humorérzékedet, máshogy nem lehet győzni türelemmel... Nálunk is ez megy... :)
"Direkt megnéztem, mondtam is neki, hogy de anya, csak 3 napig lesznek zárva"
Sőt, 24-én is nyitva lesznek még, tehát csak szombaton meg vasárnap lesznek zárva, hétfőn meg már hétfő van ugye.
"43 tolyás"
:DD Kezd már neked megártani tényleg, látom. :D
nagy, ünnepi vacsorát kell rittyentenie - nem kell, mi megyünk rokonokhoz.
aztán másnap ebédet - azt se kell :D
húszféle süteményből, amit mind ő fog megsütni addig - nem süt semmit.
Ha ti mentek, ajándékhegyeket kell vinni cserébe azért, hogy megvendégelnek titeket. ;-)
Ha nem süt, akkor annál több dolgot kell vásárolni: kész süteményeket is kell venni, de sokfélét, mert mégiscsak ünnep van, nem csak egy egyszerű hétvége jön. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!