Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzi úgy anyukám, hogy...

Miért érzi úgy anyukám, hogy mindenképpen újból el kell mennie vásárolni csak azért, mert 3 napos szünet jön?

Figyelt kérdés

2 napja voltunk bevásárolni, ma is voltunk (4 táskát telepakoltunk) de holnap is akar menni. Totál meg van kattanva, általában hetente, másfél hetente megyünk vásárolni, mert elég az a kaja ami van itthon, de most más, most menni kell, mintha hónapokig nem lenne nyitva semmi. Direkt megnéztem, mondtam is neki, hogy de anya, csak 3 napig lesznek zárva, nem kell újból vásárolni, már voltunk. anya: de épp azért megyünk, hogy legyen, emrt elfogy.

Én itt feladtam a vitát, de legbelül azért folytattam: MI FOGY EL?? MÉGIS MI? 3 nap alatt megeszel 43 tolyás, és 6 liter tejet, plusz ezek mellé a normál bevásárlás 4-szeresének megfelelő mennyiségű ételt???

Nem néz tévét, nem hiszem, hogy reklámoktól kattant volna be. Egyébként nem őrült, nincs baja, nem viselkedik úgy, egyszerűen ""normálisan"" akar menni boltba, mintha tény lenne, hogy 3 hónapig minden zárva.

2021. dec. 23. 17:57
 1/10 A kérdező kommentje:
kisdobozos tejfölből van már 12db a hűtőben. :) tojásból tegnap vettünk 20-at, a hűtőben volt 10-12db, ma újra vettünk 10-et. ezek után hetekig nem megyünk vásárolni, olyankor nem is érti ha felhozom neki, hogy látod? ennyit felhalmoztál.
2021. dec. 23. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

"Totál meg van kattanva"

Talán ettől van... ;-)

Vedd elő a humorérzékedet, máshogy nem lehet győzni türelemmel... Nálunk is ez megy... :)

2021. dec. 23. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

"Direkt megnéztem, mondtam is neki, hogy de anya, csak 3 napig lesznek zárva"

Sőt, 24-én is nyitva lesznek még, tehát csak szombaton meg vasárnap lesznek zárva, hétfőn meg már hétfő van ugye.

2021. dec. 23. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

"43 tolyás"

:DD Kezd már neked megártani tényleg, látom. :D

2021. dec. 23. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:
2: nekem ebből ugyan semmi bajom, nem zavar, csak fura, hogy ezt miért csinálja? ott van a kérdésben: miért érzi úgy, hogy neki vásárolni kell menni 2 napra? de még 3 is kevés indok
2021. dec. 23. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Azért, mert nagy rajta a nyomás: mindenféle elvárásoknak akar megfelelni, hiszen nagy, ünnepi vacsorát kell rittyentenie, aztán másnap ebédet, aztán jönnek X rokonék - vagy épp ti mentek valakihez, ahova vinni akar a húszféle süteményből, amit mind ő fog megsütni addig, stb., ahelyett, hogy a karácsony lényegére figyelne. Nyugtasd meg, hogy ha csak fele annyit dolgozik, akkor nem csak ugyanolyan szép, hanem még szebb lesz az egész ünnep, mert akkor nem kinyúvadva fog megérkezni az ünnepi asztalhoz, és az nektek sokkal jobb lesz.
2021. dec. 23. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:

nagy, ünnepi vacsorát kell rittyentenie - nem kell, mi megyünk rokonokhoz.

aztán másnap ebédet - azt se kell :D

húszféle süteményből, amit mind ő fog megsütni addig - nem süt semmit.

2021. dec. 23. 18:23
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os, nem akarok én itt a nagy izé lenni, aki most mindennek ellent mond, de ez a helyzet, nem fog főzni semmit, sütni főleg, mi megyünk majd vendégségbe 25-én. ebédet se főz, mert azt apám fog hozni, úgyhogy tényleg olyan az egész helyzet, hogy anyámnak semmi dolga. Hozzáteszem családi vállalkozásunk van, nincs is bejárós munkahelye, nem dolgozik úgy, hogy megszabja az időrendjét a munka.
2021. dec. 23. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
18%

Ha ti mentek, ajándékhegyeket kell vinni cserébe azért, hogy megvendégelnek titeket. ;-)

Ha nem süt, akkor annál több dolgot kell vásárolni: kész süteményeket is kell venni, de sokfélét, mert mégiscsak ünnep van, nem csak egy egyszerű hétvége jön. ;-)

2021. dec. 23. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy egyszerűen csak nagyon szeret vásárolni és most, hogy karácsony van, tulajdonképpen ajándék saját maga számára, hogy több időt tölt vásárlással, mint máskor.
2021. dec. 23. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!