Örültök, hogy végre itt a nyár és itt a jó idő?
Bizonyos szempontból igen,az időjárás szempontjából nem.Őszt és a telet szeretem én is.
Remélhetőleg elmegy a vírus szabadságra három hónapig,emiatt örülök.
Nyári gyerek vagyok, szóval én most élek igazán. Imádom a kánikulát, rengeteg mindent lehet ilyenkor csinálni, több a lehetőség, mint más évszakokban. Imádom, hogy egy felöltözés/átöltözés nem kerül fél percembe se, mert csak egy rövidgatyát meg pólót rántok azt kész. Utálom a sok ruhát, nem szeretek beöltözni.
Bár, hogy őszinte legyek, az állandó ideális középértéket (25 fok) sem vetném meg, mert az még nem pokol, nem is hideg, hanem pont tökéletes, de hát na. Ilyen nincs, az időjárás sokszor gondolkodik szélsőségekben, szóval akkor inkább legyen pokoli meleg.
Nem. Utálom a nyarat, nem bírom a meleget. Állandóan fáradt, motiválatlan, étvágytalan vagyok ilyenkor :(
Reverse seasonal affective disorder a jelenség neve, és szerintem az első válaszoló is ebben szenved :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!