Örültök, hogy végre itt a nyár és itt a jó idő?
Figyelt kérdés
Jól esik a napos, meleg idő a hűvös, szeles tavasz után?2021. jún. 5. 09:45
11/20 anonim válasza:
Nem , pláne, hogy nincs is igazi nyár. Hajnalban járok dolgozni, átmeneti kabátot kell felvenni. Tavaly-tavaly előtt azért már ilyenkor elég volt a farmer kabát. Milyen kánikuláról beszéltek? A ruhák nem száradnak meg ha délben kirakom...
Amúgy az ősz, tél a kora tavasz a kedvenceim. De a nyarat is szeretem, csak akkor legyen igazi nyár.
12/20 anonim válasza:
Örülök, de annak örülnék a legjobban ha ennél a 28-30 foknál nem lenne melegebb nyáron, mert a 38-40 esetleg 40+ fok engem kikészít.
14/20 anonim válasza:
Igen, reggel még örültem, hogy végre jó az idő. Mostanra beborult és elkezdett esni, nagy a szél. Tele a hócipőm azzal, hogy eddig minden egyes hétvégén ez volt és bent kell poshadni. Hihetetlen már!!!
16/20 anonim válasza:
Egyelőre nem, mert a munkahelyen még mindig 8 órában kell hordani a hülye maszkot, és beledöglünk. Inkább lenne 15 fok, az nem is túl hideg, meg úgy is elviselhető.
17/20 anonim válasza:
Miért lett lepontozva nullára a 14-es válaszom? Mi rosszat írtam mondjátok már meg... Az a gond, hogy örültem volna ha ki lehet ma mozdulni és jó az idő?
Hihetetlen, hogy az összes kérdés alatt már csak az kap zöldet aki depressziós, állandóan rossz kedvű, magányos, imádja ha bent kell ülni rossz időben, nincsenek barátai. Aki kicsit pozitívabb, vagy le meri írni, hogy élvezi az életet stb az a rossz.
18/20 anonim válasza:
Nem tudom hol élsz 14/17-es, de Baranyában hétágra süt a nap és meg lehet kukulni. Le is dobtam itthon már a pólómat is, annyira. Nem perzsel még annyira a nap persze, de már fázni sem fázik egy cseppet sem az ember, az is biztos. Én útra is kelek hamarosan, van mit csinálnom. Még ismerősömet várom hogy hazaérjen és megajándékozhassam szülinapja alkalmából, és már itthon sem vagyok.
19/20 anonim válasza:
Igen, mert a nők egy része legalább mezítlábazik.
20/20 anonim válasza:
Nyáron jobban színesebben tudok öltözni, több a lehetőség és a napsütés jókedvre derít, viszont nem igazán szeretem a kánikulát, úgyhogy igenis meg nemis. De annyira nincs bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!