Miért van majdnem minden nőnek kint a melle mióta jó idő van?
Figyelt kérdés
Ti élvezitek hogy a melleiteket bámulják a pasik?2018. ápr. 12. 15:05
3/16 A kérdező kommentje:
De bírok csak nőként nekem ez nagyon fura. A kérdés is azért lett mert a 3as villamoson a csávónak majdnem erekciója lett amikor felszállt egyszerre öt nő félig kitett mellel
2018. ápr. 12. 15:17
4/16 anonim válasza:
Igen, élvezik, hogy bámulják őket a férfiak. Engem is bámulnak, mert én meg a farkamat teszem ki. 52/F
8/16 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ez egy segélykiáltás. Ezek a nök annyira ki vannak éhezve a figyelemre, hogy mivel nincs másuk, amivel megfelelö elismerést tudnának kivívni, így jobb híján kiteszik azt, amijük van.
9/16 anonim válasza:
Szerintem élvezik a napot, meg azt, hogy nem kell betakargatni, nem fognak megfázni. Egyébként én is élvezem. Baj, ha valakinek erekciója van?
Az európai kultúrában szerencsére meg tudják állni a férfiak (többségben), hogy azonnal letámadjanak egy izgató nőt, a migrik viszont nem szoktak hozzá a jóhoz és nincs olyan jó önkontrolljuk, mint nekünk magyar férfiaknak.
10/16 anonim válasza:
Istenem, annyira k....rvára hiányzott már a jó idő és az, hogy a gyk elkezdje ismét megvitatni a nők öltözködését... Eddig sajnos csak 2 hetente írtatok valami sz@rt, de mostantól egészen októberig minden másnap meg fogjátok osztani a hihetetlenül fontos és értékes véleményeteket a nők szoknyájának hosszáról és pólójának kivágásáról, ugye? Istenem hogy várom már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!