Miért van majdnem minden nőnek kint a melle mióta jó idő van?
Figyelt kérdés
Ti élvezitek hogy a melleiteket bámulják a pasik?2018. ápr. 12. 15:05
11/16 anonim válasza:
A nőknek kell a figyelem, amit csak akkor kapnak meg a kanos állatoktól ha szexbabáknak állítják be magukat, ezt pedig eszik az üríteni akaró fiúk.
Mindkettőjük jól jár.
Akik normálisak, azok is, hisz jót röhöghetnek az ösztönlényeken, és ki tudják válogatni hogy kik a normálisak akikkel együtt legyenek.
12/16 anonim válasza:
Bárcsak inkább a tappancsaik lennének kint.
14/16 anonim válasza:
igen,élvezem.Ami előnyös,azt jó dolog hangúlyozni,és jól esik ha megnéznek.Valami problémád van vele?
Minket érdekes mód nem zavar,hogy TE nem teszed ki.
23/L
15/16 anonim válasza:
#14: Egyetértek. Én is élvezem, férfiként. Mármint megnézni, amit a nők "kitesznek".
16/16 anonim válasza:
Baj van az értékrendükkel és az önbizalmukkal.
Engem speciel zavar ha egy vadidegen majd'elélvez attól hogy rámnéz. Szóval én felöltözöm rendesen.
Nem árulok húst :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!