Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok elviselni egy...

Hogy bírjátok elviselni egy kolléganőtök egész napos locsogását?

Figyelt kérdés
8 órát vagyunk összezárva többen egy irodában, minden nap és van egy kolléganőm, aki kényszeres beszélő, azaz imádja hallatni a hangját. Egész nap beszél a gyerekeiről, a férjéről, a testvéréről, szüleiről, ki mikor mit mondott, mi lesz/volt a suliban, közelgő születésnapokról már hetekkel, vagy egy hónappal korábban elkezd mesélni nekünk, hogy hogyan készül, minden részletet, kaja, ajándékok, vásárlás, takarítás, kik lesznek ott, x rokon mit mondott ezzel kapcsolatban. Amíg az a születésnap le nem zajlik, addig minden nap téma az is, hogy hol tart a készülődésben. Ha benne vagyunk egy munkában, amikor is nagyon kell koncentrálni, akkor is beszél, eltereli a figyelmem, mindig vissza kell lépnem egyet abban, amit csinálok, mert bezavar. Lényegtelen információkat oszt meg velünk, beszél beszél, de nem mond semmit, locsog ha kell ha nem és mindig talál hozzá partnert az irodában felváltva. Én már megőrülök, leszívja minden energiám, már a hangja is idegesít! És dolgozni is nehéz így. Tippek? Arra gondoltam, viszek be füldugót, de az hogy néz ki..

2022. dec. 21. 07:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
Hallgass zenét. Vagy tanuld meg kiszűrni a zajokat. Én úgy is tudok dolgozni, ha 5-en beszélgetnek mellettem.
2022. dec. 21. 07:06
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

Ez a nő dolgozik egyáltalán? Részvétem.

N

2022. dec. 21. 07:31
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Két óra folyamatos duma után ragadd meg az alkalmat, majd kérően ráncolt homlokkal vesd fel neki, hogy kezdje el elölről a mai történetét, mert az elmúlt két órában nem tudtál odafigyelni arra, amit mondott és rendkívüli módon érdekel! Nyomatékul meg is kínálhatod egy pohár szénsavmentes ásványvízzel, - ha esetleg kiszáradt volna menet közben a szája.
2022. dec. 21. 07:34
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos én nagyon nem tudok ezzel mitkezdeni, már 2 munkahelyet kellett ott hagynom hasonló kolléganő miatt.
2022. dec. 21. 07:34
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

Első lépésként vele kell közölni, hagyja ezt abba. Mari, hallgass már el végre, ez munkahely, nem traccsparti! vagy Amúgy te két beszélgetés között szoktál dolgozni is, vagy csak dumálni jársz be?

Ha pedig ez nem elég, akkor menj a főnökhöz.

2022. dec. 21. 08:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen..plane ha tobb is locsog egesz nap..
2022. dec. 21. 09:16
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
Hallgass zenét. Nálunk egy csajszi van, ő az ideális kolléga: meg sem szólal egész nap a köszönésen kívül, csak akkor, ha elakad valamelyik feladattal
2022. dec. 21. 09:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az en kollégám nem csak locsogott egesz nap, de orbitalis összeeskűvési elméletekkel zaklatott egesz nap. Kb lapos föld kategoria, csak melon belul.

Egyszer majdnem kirugtak, de nem tanult belőle, mindenkit zavart, és rengeteget hibazott.

En kesz voltam felmondani miatta, rá 2 napra kirugtak őt.

2022. dec. 21. 11:14
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Szolj ra h fogja be 🤷 nalunk is volt 2 ilyen no.. volt h inkabb beraktam a fulhallgatot. Mindenki panaszkodott rajuk igy vegul maguktol leptek le. Azota csak ferfiak vannak, not interjura se hivnak mert mondtuk h mind lelepunk ha hoznak megegyet
2022. dec. 21. 14:01
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Ne figyelj rá, alkalmazható a füllgó is.
2022. dec. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!