Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz az olyan felnőtte...

Mit gondolsz az olyan felnőttekről,akik úgy várják a Karácsonyt,mint egy gyerek?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok,akiknek gyerekük nincs.

Nem infantilis dolog ez?

2022. dec. 21. 06:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem tudod, mit jelent az infantilis.
2022. dec. 21. 20:37
 22/26 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, még egy sziklába is több érzelem szorult, mint beléd.

Ja,nem vagy begyepesedve, de fennakadsz azon, akik felnőtt létükre szeretni merik a karácsonyt. 🤦👏😳

Én 30 évesen folytattam a gyerekkori Barbie-babáim gyűjtését. Idén szeptemberben kiállításom is volt. Tudom, gyerekes vagyok a szemedben. Ja, és ilyenkor karácsonyi felsőkben és fülbevalóban nyomom a munkahelyemen.

Megtennéd, hogy válaszolsz a 13.válaszban feltett kérdéseimre? Vagy talán túl bonyolultakat kérdeztem? Vagy ennyire nulla érzelmi intelligenciával rendelkezel, hogy nem tudod magad érzelmileg kifejezni?

2022. dec. 21. 20:38
 23/26 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom,lehet nem akarják úgy végezni,mint te kérdező.
2022. dec. 22. 20:29
 24/26 A kérdező kommentje:
Lehet az ismerősöm alapból is az(infantilis),így előítéletes voltam.
2022. dec. 22. 21:51
 25/26 anonim ***** válasza:

Eleg regi kerdes,de muszaj valaszolnom...en is ugy vartam a karacsonyt mint a gyerekek...nem vagyok hibbant,csak tudos gyerek koromban sosem volt igaz karacsonyunk...nem volt aramunk,szegenyek voltunk,ajandek csak kis dolog volt,max egy doboz szines ceruza,szinezo(tudom,nem ez a fontos de akkor gyerek voltam es lattam hogy az osztalytarsaim mit kaptak,es en mit kaptam)melle meg ugy imadkoztunk a tesoimmal,hogy a szuleimnek nehogy szentesten penz jusson a kezukbe mert akkor tuti alkoholt vesznek rajta es be lesznek rugva.

Most csaladom van,ferjem,ket gyerekem...mindent megadok nekik amit en nem elhettem at sosem..hat ezert varom a karacsonyt..

2023. jan. 8. 21:58
 26/26 A kérdező kommentje:

Sajnálom a gyerekkorodat.

Nyilván kisgyerekes felnőttként másabb.

2023. jan. 9. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!