Mit gondolsz az olyan felnőttekről,akik úgy várják a Karácsonyt,mint egy gyerek?
Olyanokra gondolok,akiknek gyerekük nincs.
Nem infantilis dolog ez?
Kérdező, még egy sziklába is több érzelem szorult, mint beléd.
Ja,nem vagy begyepesedve, de fennakadsz azon, akik felnőtt létükre szeretni merik a karácsonyt. 🤦👏😳
Én 30 évesen folytattam a gyerekkori Barbie-babáim gyűjtését. Idén szeptemberben kiállításom is volt. Tudom, gyerekes vagyok a szemedben. Ja, és ilyenkor karácsonyi felsőkben és fülbevalóban nyomom a munkahelyemen.
Megtennéd, hogy válaszolsz a 13.válaszban feltett kérdéseimre? Vagy talán túl bonyolultakat kérdeztem? Vagy ennyire nulla érzelmi intelligenciával rendelkezel, hogy nem tudod magad érzelmileg kifejezni?
Eleg regi kerdes,de muszaj valaszolnom...en is ugy vartam a karacsonyt mint a gyerekek...nem vagyok hibbant,csak tudos gyerek koromban sosem volt igaz karacsonyunk...nem volt aramunk,szegenyek voltunk,ajandek csak kis dolog volt,max egy doboz szines ceruza,szinezo(tudom,nem ez a fontos de akkor gyerek voltam es lattam hogy az osztalytarsaim mit kaptak,es en mit kaptam)melle meg ugy imadkoztunk a tesoimmal,hogy a szuleimnek nehogy szentesten penz jusson a kezukbe mert akkor tuti alkoholt vesznek rajta es be lesznek rugva.
Most csaladom van,ferjem,ket gyerekem...mindent megadok nekik amit en nem elhettem at sosem..hat ezert varom a karacsonyt..
Sajnálom a gyerekkorodat.
Nyilván kisgyerekes felnőttként másabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!