Mit gondolsz az olyan felnőttekről,akik úgy várják a Karácsonyt,mint egy gyerek?
Olyanokra gondolok,akiknek gyerekük nincs.
Nem infantilis dolog ez?
Boldogok?
Hát,nem tudom.Szerintem ő nem az.
Pont ezért kapaszkodik ilyen dolgokba.
Aki boldog az egész évben kiegyensúlyozott.
Ez a "szeretet ünnepe" számomra illúziószerű,amit egy gyerek még nem ért.
Ők a feltétel nélküli szeretet alapnak gondolják.
Miből gondolod, hogy nem az? Talán vele élsz 0-24-ben, ismered a gondolatait?
Véletlenül nem te vagy boldogtalan és a saját boldogtalanságodat akarod másra is ráhúzni?
Számodra mit jelent a karácsony?
Mi illúziószerű benne?
Nem vagyok begyepesedett,van saját hobbim.
Vannak karácsonyi filmek,amik nagyon jól ábrázolják az ilyen infantilis felnőtteket.
-Pl meglátja a fát és a gyerekeket kielőzve bontja ki az ajándékot.
-Szánkóval húzza viháncolva a gyerekeket,stb.
Lehet,hogy ez egy vígjátékban vicces,de a való életben fura.
"Szánkóval húzza viháncolva a gyerekeket"
Aki nem képes így viselkedni, csak áll a kölke mellett mint egy darab szar, és morog, hogy megint moshatja ki az overálját, és egyébként is meddig akar még itt ökörködni, az inkább ne vállaljon gyereket. Édesanyám és nagybátyám mindketten vezető pozícióban dolgozó komoly, felelősségteljes emberek, az infantilis ellentétei, mégis a mai napig szívesen játszunk együtt. Mert felnőttnek lenni nem azt jelenti, hogy szürkék és komolyak vagyunk, és csak akkor engedünk meg magunknak egy mosolyt, mikor a főnök bejelenti a fizetésemelésünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!