Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már nem kommunikálunk.Lehet...

Már nem kommunikálunk.Lehet hogy ezért lett olyan elnyűtt?

Figyelt kérdés
2 hónapon keresztül mindent megosztottunk egymással egy illetővel a neten.Egy idő után megszakadt a kapcsolat köztünk.Ma láttam.Kiabálgatott,elmosott volt a beszéde és nem volt megnyiratkozva.Korábban folyton figyelt a megjelenésére,mostmár nem érdekelte.Ugy hallottam a hangján hogy részeg is volt.Szét volt esve.Lehet hogy így gyászolja meg hogy nem beszélünk már?De ha nehezen viseli és az alkoholhoz nyúl miért szakította meg a kapcsolatot velem?Ha az alkoholhoz nyúlt valóban szeretett?
2022. dec. 20. 01:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem más állhatott a háttérben és az a bizonyos dolog ami a háttérben állt abból következett az, hogy megszakította veled a kapcsolatot.
2022. dec. 20. 01:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire kell ostobának és önzőnek lenni ahhoz, hogy azt gondold, ha egy ember szét van csúszva, nem törődik magával, alkesz, az azért van mert nem picsogsz neki nap mint nap? :D

Én azt mondanám, hogy az ok-okozat fordítva van. Azért nem beszél már veled, mert szétestek a dolgok körülötte (vagy ez is inkább az okozata valami még mélyebben lévő oknak, pl kirúgták, meghalt szerette, elvált, stb), és nem azért estek szét a dolgai, mert nem beszél veled.

2022. dec. 20. 02:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen osztom az előző véleményét. :D

Illetve hozzátenném, hogy lehet, hogy nem is volt szétesve, csak azért nézett ki úgy, mert épp részeg volt (ami lehet szimplán egy buli miatt is).

2022. dec. 20. 03:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha jó megértés volt köztetek annak hiánya az hathat rá, ha nem is tudja. Amúgy ha neked is hiányzik kezdeményezz egyet és ha siker megtalálni még a hangot és feltölt titeket még ez, akkor az lehet kiderül ott. A lényeg, hogy úgy csináld ami emeli a hangulatotokat, könnyedén, jó kedvet szülve.

De az is lehet, hogy hiába volt nagyszerű dolog már nem tudtok oda visszamenni. Ezt is észre kell venni. Ez mindig más.

2022. dec. 20. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, már bocs. Ha elvonatkoztatsz attól, hogy te vagy a világ közepe,hamar rájössz, hogy ez elég buta gondolat, nagyképű.

Lehet csak egy szimpla berugás volt,de az is lehet, hogy tragédiákat élt neg mostanában.

2022. dec. 20. 08:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Most elmondom az igazat.Kövezzetek meg hidegen hagy ha elítéltek úgy se látjuk egymást személyesen mivel ez csak net.Az illető belém esett be is vallotta többször nekem.De én a haverjával beszéltem meg randit és őt meg ...................................................................................megloptam.Az ellopott dolog csak pár percig volt nálam utána vissza is tettem neki.Ezt mind becsületesen őszintén bevallottam neki.Hogy miért loptam meg ?Azért mert szükségem volt rá hirtelen nem láttam más kiutat de azonnal megbántam és jóvá tettem a bűnömet.Lehet elítélni nem elítélni K..nem érdekel.De én szeretem őt és örökre szeretni fogom mégha ez nehezen is elhihető.
2022. dec. 20. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
nem a kopás a bűn hanem, hogy a haverjával
2022. dec. 20. 18:53
 8/8 A kérdező kommentje:
De a haverja ő előtte volt.
2022. dec. 20. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!