Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyerek nélkül lehet boldog...

Gyerek nélkül lehet boldog életet élni?

Figyelt kérdés
sokak szerint nem
2022. dec. 18. 13:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

15-ös kommentelőhöz még 1 gondolat

Én is igy látom,rengeteg gyerekes szülőt látok hogy másra hagyják a gyereküket mert ők ugyebár utazgatni szeretnének még és kikapcsolodni kicsit..

2022. dec. 18. 15:33
 22/30 anonim ***** válasza:
40%
természetesen lehet, kicsit fura helyzet, hogy megtaláltam a számomra tökéletes nőt, de ő majd a jövőben szeretne gyereket, tudja hogy én nem, szóval majd valahogy meg kell egyeznünk ha odáig jutunk, ez kellemetlen 😅
2022. dec. 18. 16:43
 23/30 Metionin ***** válasza:
88%
Persze, sőt. Nekem azért nem lesz, mert pont gyerek nélkül boldog az életem.
2022. dec. 18. 17:26
 24/30 anonim ***** válasza:
93%

Lehet,persze.Egyébként nekem egyre inkább az jön le,hogy azok a gyerekesek akik győzködik a másikat,valahol irigyek a szabadságára.Ha én szívok vele,szívjál te is.Aki tényleg csak jóindulatból mondja,az egy rövid párbeszéd keretein belül lezárja a témát:

-van gyereked?

-nincs.

-pedig jó buli,én szeretek szülő lenni.

2022. dec. 18. 17:54
 25/30 anonim ***** válasza:
11%

Csak egy unalmas, boldogtalan életed lesz gyerek nélkül. Sajnos úgy néz ki nekem is ez lesz, pedig én szeretnék egyébként.

35/F

2022. dec. 18. 17:57
 26/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem lehet, sőt. Nekünk nins gyerekünk, nem is tervezünk. Élvezzük a kényelmes életünket, és hogy tudunk a karrierünkre és magunkra koncentrálni.
2022. dec. 18. 19:23
 27/30 anonim ***** válasza:
92%

Elég szomorú, hogy valaki a saját életének boldogságát mástól, pl egy egy gyerektől teszi függővé, anélkül állítása szerint boldogtalan meg céltalan az élete.. Hát ott azért más gond is lehet.

Én pl gyerekkel csak és kizárólag boldogtalan életet élnék, mivel a hátam közepére nem kívánom az egészet. Én így vagyok boldog a férjemmel kettesben, a nyugodt, bőgés, alvatlanság, szaros pelenkák, visítozás meg hisztimentes életünkkel.

2022. dec. 18. 20:29
 28/30 anonim ***** válasza:
74%

csak úgy lehet !!!

CSAK ÚGY LEHET !!!

2022. dec. 18. 23:34
 29/30 anonim ***** válasza:
89%
Persze. Adhat pluszt a gyerek, ha valaki arra vágyik, de a legtöbb barátom, akit ismerek, a gyereke előtt sem élt boldogtalan életet, sőt.
2022. dec. 19. 00:41
 30/30 anonim ***** válasza:
73%

Minden ember más. Aki akar, annak nyilván nem lesz boldog az élete ha valami miatt nem lehet neki, mert egyfajta ürességet fog érezni.

És teljesen más amikor valaki nem akar gyereket.

Mi pl boldogok vagyunk a férjemmel,13. éve együtt, 37 éves vagyok, ő 34. Nincs gyerek, és nem is lesz, mert egyáltalán nem akarunk. Nem vágyunk rá. Mi kifejezetten így vagyunk boldogok. Állandó Kötelezettségnek ott a munka, háztartás, ezek után már baromira nem hiányzik egy újabb műszak meló a gyerek körül. Egy gyerek túl nagy macera, túl sok stresszforrás, túl nagy teher, anyagilag is, túl hosszú időre.

Beleláttunk már milyen gyerekekkel élni ( egy baráti párnál vendégségben). 3 nap volt de egy kész pokol. Bőven sok volt, nem kérünk belőle évekre.

A saját életünket úgy szeretjük ahogy van. Nyugalomban.

Szaros pelenkák, kialvatlanság, hisztik, stressz, aggódás, dackorszak, kamaszkor stb stb nélkül.

Egyedül azt szeretem a gyerekekben, hogy nekem nincsenek 😂 Így ha vigyázok is esetleg rokon gyerekére, max pár óra múlva vissza lehet passzolni a szüleinek, és otthon már nincs rá gond.

2023. jan. 20. 17:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!