Van itt más férfi is 20-30as korosztályból aki 120-130+ kilós?
Mennyi idő alatt és mitől híztál meg? Tervezed leadni a súlyfelesleget, vagy már elfogadtad? Milyenek a mindennapok?
Én 27 éves férfiként 128 kg körül vagyok (bár voltam több is). Ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan privátot!
#25 🤮🤮🤮🤮
Fúj, de egy ocsmány állat lehetsz te. A magadfajtától még a cápa a sírva úszna át az óceán túlpartjára, mert nem akarna érelmeszesedést kapni a zsírban tocsogó koleszterindús testedtől.😂 Agyilag beteg vagy, és ezt még nyíltan vállalod is.. rendesen pszichiátriai eset vagy öregem. Drukkolok, hogy minél hamarabb meglegyen a 350 kg, egy selejttel kevesebb.
25:
Engem csak az érdekelne, hogy ha súlyos egészségügyi következményei lesznek, akkor állni fogod a kezelés árát, vagy majd úgyis a TB fizeti?
33:
Erre most nem gondol a húsdaráló, a kaja elvonja a figyelmét és majd amikor kap egy szívinfarktust, tüdőembóliát, trombózist stb. és ágyon fogja tölteni a napi 24 órát oxigéngépre kapcsolva mert annyira be lesz már hízva a tüdeje is, hogy az nem fogja bírni a feladatát.
Akkor már gondolkozhat, de késő lesz.
Akkor ti konkrétan egész nap csak esztek? Őszintén érdekel.
Nekem a napi 2500 körüli kalóriát is kész kínszenvedés bekajálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!