Van itt más férfi is 20-30as korosztályból aki 120-130+ kilós?
Mennyi idő alatt és mitől híztál meg? Tervezed leadni a súlyfelesleget, vagy már elfogadtad? Milyenek a mindennapok?
Én 27 éves férfiként 128 kg körül vagyok (bár voltam több is). Ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan privátot!
Nekem sikerült leadni közel húsz kilót.
(2. válaszoló voltam)
Jó olvasni, hogy többen is direkt hìznak:) Én is ilyen srác vagyok. 27 éves vagyok, 180kg felett, és 173cm. Nem tudom a pontos súlyomat, mert màr kinőttem a 180-as mérlegemet, úgyhogy kelleni fog egy erősebb, egy lagalàbb 250-es kapacitású.
Szeretnék még sokkal kövérebbre hìzni, és minimum 250-re hìzni jövő ilyenkorra. A célom 350kg lenne, még lehetőleg 30 éves koromig. Ez teljesen komoly!
Nem tudom megelégelni a hàj àltal a testemnek kölcsönzött selymes puhasàgot!🥰🥰
Imádok hìzni, ez a szenvedélyem! Mindig csak nagyobb és nagyobb akarok lenni, sosem elég!
Nem számìtanak a következmények, én akkor is ezt akarom!
25-ös vagyok, kedves utolsó, képzeld,hogy nem kamu! Elhiszem, hogy nektek furcsa szembesülni vele, hogy a vilàgon nem csak olyan dolgok léteznek, amit ti, tucatemberek szerettek,meg elvártok, vagy amit úgy általában el tudtok képzelni-ami azért nem túl tágas keretek között mozog, valljuk be!-de attól ez még ìgy van.;)
Mellesleg a fétisközösségben nem is kevés nő szereti az ilyeneket, mint én, meg a nálam még sokkal nagyobbakat. Ismerkedek is elég sokkal.
Na, mindegy, hagylak is, ìgy is túl sok időt pazaroltam rád.;)
Szót sem érdemeltél volna, csak nehezen bìrtam ki..
27: Majd akkor is ilyen elszánt legyél amikor jönnek az első egészségügyi problémák és a te esetedben már a küszöbön van.
Majd gondoskodj is magadról amikor csak az ágy lesz a társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!